Eczacıbaşı Vitra 3 - 0 Omichka Omsk

Güncelleme Tarihi:

Eczacıbaşı Vitra 3 - 0 Omichka Omsk
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 22:31

Eczacıbaşı VitrA, DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında Rusya'nın Omichka Omsk Region ekibini 3-0 yenerek tur atladı ve "Dörtlü Final"e kaldı. Deplasmandaki ilk maçı 3-1 kazanan Eczacıbaşı VitrA, rakibine İstanbul'da da şans tanımadı ve VakıfBank'ın ardından "Dörtlü Final"de kendisine yer bulan ikinci Türk ekibi oldu.

Haberin Devamı

Salon: Burhan Felek
Hakemler: Michail Themelis (Yunanistan), Nicolae Marin (Romanya)
Eczacıbaşı VitrA: Andressa, Neslihan Demir, Senna, Maja Poljak, Asuman Karakoyun, Esra Kırıcı (Gülden Kuzubaşıoğlu, Şeyma Ercan, Büşra Cansu)
Omichka Omsk Region: Kutiukova, Yureva, Babeshina, Mammadova, Shlyakhovaya, De la Carrillo (Kuzyakina, Orlova, Kormenko, Terekhina)
Setler: 25-19, 25-21, 25-16
Süre: 73 Dakika (25, 27, 21)


İŞTE FINAL FOUR'DAKİ RAKİPLER
Voleybol DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde 6'lı final maçları tamamlanırken, "Dörtlü Final" oynayacak ekipler belli oldu.

Azerbaycan'ın Bakü kentinde 15-16 Mart'ta gerçekleştirilecek "Dörtlü Final" maçlarına, ev sahibi Rabita Bakü'nün yanı sıra Türkiye'den VakıfBank ile Eczacıbaşı Vitra ve Rusya'dan Dinamo Kazan takımı katılma hakkı elde etti.

Tek maç eleme usulüne göre oynanacak "Dörtlü Final"de aynı ülke takımlarının ilk turda karşılaşacak olması kuralı nedeniyle, kupanın son şampiyonu konumundaki VakıfBank ile bir diğer Türk ekibi Eczacıbaşı VitrA, 15 Mart Cumartesi günü ilk maçlarında birbirlerine karşı finale çıkmak için mücadele verecek.

Ev sahibi Rabita Bakü ise ilk maçını Rusya'nın Dinamo Kazan takımına karşı oynayacak. İlk maçları galip tamamlayan ekipler, finalde şampiyonluk için ter dökecek, kaybeden takımlar ise üçüncülük karşılaşması yapacak.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!