"Ben bir G.Saraylı olarak..."

Güncelleme Tarihi:

Ben bir G.Saraylı olarak...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 16:20

CNNTURK’te yayınlanan ve Aziz Yıldırım’ın katıldığı Tarafsız Bölge programı büyük bir ilgi gördü.

Haberin Devamı

Programdan sonra Aziz Yıldırım’a Fenerbahçeli olmayan diğer takım taraftarlarından bir çok mail geldi. Yıldırım, bu mailleri tek tek okurken duygusal anlar yaşandı. İşte o destek maillerinden bir kısmı...

"Aşağıdaki mail i Sayın başkan Aziz Yıldırım'a iletmenizi rica ederim.

Sevgili Aziz bey ,

Ben Adana dan İlhan Hallaçeli,Beşiktaş taraftarıyım.

Şike süreci başlangıcından itibaren bu dava ile ilgili tüm gelişmeleri ve sizin açıklamalarınızı tüm dikkatim ile izledim ve hiç bir aşamada sizin ve kulubünüzün şike yaptığına inanmadım.

Dün Tarafsız Bölge programının tamamını izledim,ve proğram akışındaki samimi açıklamalarınız ben de gerçekten çok duygusal ve inandırıcı izlenimler bıraktı,umarım Adalet tarafsız ve adil bir şekillde tecelli eder.

Proğramda göstermiş olduğunuz Temyiz savunması dosyasının bir kopisini kütüphaneme koymak ve okumak üzere sizden rica edebilirmiyim.

Saygılarımla

Haberin Devamı

İlhan Hallaçeli

****

romanyada suceavada ikamet etmekteyim, izmirde dogdum 38 yasindayim,7 yasinda 1 erkek cocugu babasiyim,dogustan galatasaray taraftariyim,gerek universite yillarindaki arkadaslarim gerek ailem gerekse romanyadaki cevrem nederece iyi bir galatasarayli oldugumu bilirler,biraz once cnn turkte yayinlanan tarafsiz bolgede aziz yildirim, mahmut uslu ve sayin avukat beyi dinledim. Öncelikle soylemek isterimki ulkemin icinde bulundugu hukuk sisteminden dolayi bir Türk vatandasi olarak utandim. Fenerbahce Spor kulubu ve sayin aziz yildirimin maruz kaldigi haksizliklara usulsuzluklere sahit oldum, maalesef bir birey olarak elimden sadece sorumlulari lanetlemek yetkilileride bu yanlislarin duzeltilmesi icin goreve cagirmaktan baska bir sey gelmiyor,sunu belirtmek isterimki sayin aziz yildirimin durusunu taktir ve hayranlikla izliyor ve kendisini kutluyorum,sayin yildirim gibi turk sporunun gelmis gecmis en buyuk baskanlarindan birisinin tekrar hapse girme olasiligini bile esefle kiniyorum, eger sayin yildirim tekrar hapse girer ise bir galatasaray taraftari olarak sayin yildirimin ozgurlugune kavusacagi gune kadar fenerbahce taraftari olacagimii beyan ediyorum,ayni hassasiyeti tum spor camiasindan bir spor sever olarak bekliyorum,saygilarimla.

***

Haberin Devamı

Sayın BAŞKAN'ım
CNN TV'deki tarafsız bölgede sizi ve arkadaşlarınızı izledim.Fanatik bir GS'lı olarak sizinle gururlandım. Maruz kaldığınız saldırıları yapanları şiddetle kınıyor, siz ve ailenize yürekten esenlikler diliyorum
Saygılar.


***

Sevgili Aziz bey ,
Ben Adana dan Beşiktaş taraftarıyım.
Şike süreci başlangıcından itibaren bu dava ile ilgili tüm gelişmeleri ve sizin açıklamalarınızı tüm dikkatim ile izledim ve hiç bir aşamada sizin ve kulubünüzün şike yaptığına inanmadım.
Dün Tarafsız Bölge proğramının tamamını izledim,ve proğram akışındaki samimi açıklamalarınız ben de gerçekten çok duygusal ve inandırıcı izlenimler bıraktı,umarım Adalet tarafsız ve adil bir şekillde tecelli eder.

***

Haberin Devamı


Canımız Fenerbahçemizin saygıdeğer, büyük Başkanı; vermekte olduğuz hukuk mücadelesi ve kıymetli Fenerbahçe’nin haklarını savunurken takındığınız asil duruşunuzu takdire şayan buluyor gerçek bir Galatasaraylı olarak canı gönülden destekliyorum. Sayın Başkanım ,bu haklı davanızda Cenabı Allah yardımcınız olsun. Ezeli dostunuzun bir taraftarı olarak en derin saygılarımla.. Haklı ve dürüst olan daima kazanır!!

***
Isvec Fenerbahceliler Dernegi 16 Subat 2014 tarihinde es zamandasaat 14.00 da yuruyuse Stockholm dan destek olacaktir. Fiziksel anlamda orada olamasakta her seyin farkinda oldugumuzu elimizden gelen tum cabayi gösterecek ve destegi saglayacagiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!