Fenerbahçe Grundig yarı finalde

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçe Grundig yarı finalde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2014 09:06

Fenerbahçe Grundig, Voleybol Erkekler Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Belarus temsilcisi Stroitel'i 3-0 yenerek tur atladı ve yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Grundig: 3 - Stroitel: 0
Salon: Burhan Felek
Hakemler: Vlastimil Kovar (Çek Cumhuriyeti), Pavel Anderson (Rusya)
Fenerbahçe Grundig: Kemal Kayhan, Miljkovic, Fonteles, Ugur Güneş, Arslan Ekşi, Marshall (Serkan Kılıç, İbrahim Başaran, Turgay Doğan)
Stroitel: Liashchyuskas, Goas Garcia, Radziuk, Busel, Akulich, Mikanovich (Likharad, Hernandez,)
Setler: 25-23, 25-20, 25-13
Süre: 72 Dakika (26, 25, 21)

İlk maçı deplasmanda 3-2 kazanarak avantajlı bir skorla dönen sarı-lacivertli ekip, rakibine İstanbul'da set vermeyip adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçe Grundig'in yarı finaldeki rakibi Fransız ekibi Nantes Reze Metropole oldu

Çeyrek finalde Sırbistan'ın Kızılyıldız ekibini ilk maçı deplasmanda 3-1, ikinci maçı ise evinde 3-0 yenerek eleyen Nantes Reze Metropole, Fenerbahçe Grundig ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.

İki ekibin mücadelesinde tur atlayacak taraf ise adını finale yazdıracak.

Fenerbahçe Grundig Antrenörü Castellani: "Emin adımlarla kupaya ilerliyoruz"

Erkekler Challenge Kupası'nda Belarus'un Stroitel ekibini eleyerek yarı finale yükselen Fenerbahçe Grundig'in antrenörü Daniel Castellani, takımının memnun edici bir performans sergilediğini söyledi.

Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamasında, yarı finale yükselmiş olmalarından dolayı duyduğu mutluluğu vurgulayan Castellani, ""Takımımın performansından memnunum. Sahaya yansıttığımız oyun olumluydu. Taktik anlamda daha da iyi olacağız. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Emin adımlarla kupaya ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli oyunculardan Luis Fontales ise takım olarak doğru yolda olduklarını aktararak, "İyi oynuyoruz. Net bir galibiyet aldık. Taktik ve teknik olarak iyiyiz. Ama daha da iyi olacağız. Bundan sonra da hedefe doğru ilerleyeceğiz" derken, takım kaptanı Arslan Ekşi, "Bugün gerçekten güzel bir oyun ortaya koyduk. Sezon başındaki formumuzu yakaladık. İlk defa yarı finale kaldık. Çok önemli maçlar oynadık. Bu kupayı istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, elde edilen sonuçtan dolayı oyuncuları ve teknik ekibi kutlarken, "Hedefimiz Challenge Kupası'nı kulübümüze getirmek" şeklinde görüş belirtti.

BAKMADAN GEÇME!