İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası

Güncelleme Tarihi:

İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 15:54

Bu sene ikincisi düzenlenen Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası, 17 Şubat Pazartesi günü başlayacak.

Haberin Devamı

Akatlar Club Sporium'da tenisle ilgilenen her yaştan sporcunun katılacağı turnuvada tekler, çiftler ve karışık kategorilerinde maçlar yapılacak. Hülya Avşar, Ferhat Göçer ve Ömür Gedik gibi ünlü isimlerin de yarışacağı turnuvada, Tekerlekli Sandalye Kadın Milli Takımı sporcuları da özel bir gösteri maçı yapacak. İlk senesinde 800 civarı katılımcının olduğu, bu yıl da aynı sayının beklendiği turnuva, 2 Mart tarihinde sona erecek.

Tenis oynayan kişilerin artması ve yaygın bir spor haline gelmesi için veteran tenisinin çok önemli olduğu düşüncesiyle hayata geçen Bridgestone İpek Şenoğlu Cup Tenis Turnuvası, yaratılan farklar ile katılan oyunculara daha profesyonel bir organizasyon tecrübesi yaşatabilmeyi ve benzer diğer organisazyonlara da örnek olabilmeyi amaçlıyor.

Başlıca amaçlarının tenisi sevdirmek olduğunu belirten Şenoğlu, 70 yaşında kadın bir tenisçinin de turnuvaya katılmasından gurur duyduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki şampiyon adaylarımızı yetiştirecek olan veteran tenisçilerimiz bu organizasyondan ayrılırken tenisi daha çok sevsinler, güzel anılarla ayrılsınlar, tenise maddi ve manevi yatırım yapmaya daha da motive olsunlar istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!