'TFF'yi UEFA'ya şikayet edeceğiz'

Güncelleme Tarihi:

TFFyi UEFAya şikayet edeceğiz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 14:37

Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz dün oynanan Beşiktaş tekrar maçı hakkında Best FM’de yayınlanan Futbol Vadisi programında Emrah Başdemir’in sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Süper ligin 15.haftasında oynanan ve çıkan olaylar sonucu tartışmalara neden olan, sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından tekrarına karar verilen maçla ilgili itirazlarını sürdürdüklerini söyleyen Hasan Hilmi Öksüz şunları söyledi: “TFF yönetimi hiçbir hak ve hukuka uygun olmayan bir biçimde keyfi olarak karar verip bu maçın tekrarına hükmetti. Biz kararın verildiği gün de bugün de verilen karara uygun olarak hareket edip maça çıkacağımız söyledik ve dün de sahaya çıkıp maçı oynadık ve kaybettik. Biz Beşiktaş kulübünün yaptığı başvurulara karşı saygılıyız fakat federasyon başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi bu maçın tekrarına ilişkin keyfi bir karar almıştır. Biz de şu an bu konuyla ilgili çalışmalarımızı tamamlayıp konuyu UEFA’ya taşıyarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’i keyfi kararlar almakla ilgili şikâyet edeceğiz ve bu konuyla ilgili itirazlarımızı da sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

“10 KERE OYNASAK 10 KERE YENERİZ” SÖZÜM O ZAMAN Kİ PERFORMANSA GÖREYDİ

Beşiktaş ile ilk oynanan maçta alınan 2-1’lik galibiyet ve sonrasında alınan tekrar karının ardından "10 kere maç oynasak 10 kere yeneriz" sözünün hatırlatılması üzerine konuya açıklık getiren Öksüz, "O dönem söylediğim o söz dünkü maçtan sonra gündeme geldi. Ben o sözü, takımımızın o zaman ki performansına göre söyledim ve maç o zaman oynansaydı Kasımpaşa olarak biz yine kazanırdık" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!