İstanbul'da ikinci cinayet şoku

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda ikinci cinayet şoku
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2014 12:43

Avcılar’da gece yarısı İstanbul’a iki gün önce gelen genç kadının boğazının kesilerek öldürülmesinin şoku geçmeden Aksaray’da korkunç bir olay daha yaşandığı ortaya çıktı. Esenyurt Mezarlığı’nın yanında kafası taşla ezilerek öldürüldüğü belirlenen bir erkek cesedi bulundu. İki cinayet arasında bağlantı olup olmadığı ise henüz bilinmiyor.

Haberin Devamı

Fatih Mahallesi Bahçe Yolu Caddesi üzerinde bulunan Esenyurt Mezarlığı yanında yerde hareketsiz yatan bir kişinin olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri gönderildi. Saat 05:45 sıralarında olay yerine gelen polis, mezarlık ve bir liseye ait duvarların arasındaki yolda bir erkeğe ait cesetle karşılaştı.

ESENYURT'TA VAHŞİ CİNAYET

İstanbulda ikinci cinayet şoku
İstanbul'a geldi 48 saat sonra öldürüldü

20 - 25 yaşlarında kişinin başına büyük bir taşla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri cesedin bulunduğu alanı emniyet şeridiyle kapatarak incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme polisleri de alanda delil çalışması yaptı. Yapılan incelemelerin ardından cenaze araca konularak adli tıp kurumu morguna gönderildi. Korkunç cinayetle ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!