Bucaspor taraftarını şikayet etti

Güncelleme Tarihi:

Bucaspor taraftarını şikayet etti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2014 12:14

Tekden Denizlispor yönetimi, aleyhlerinde tezahürat yaptığını iddia ettiği Bucaspor taraftarını Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) şikayet etti.

Haberin Devamı

Kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, hafta sonu Bucaspor'la oynanan müsabakada rakip takım taraftarının kendi yönetim kurulları aleyhine kötü tezahürat yaptığı için TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e dilekçe yazılarak şikayet edildiği bildirildi. Açıklamada, kulüp başkanı Mehmet Özsoy imzalı dilekçeye de yer verilirken, şunlar kaydedildi:

"9 Şubat Pazar günü Denizli Atatürk Stadı'nda Bucaspor ile oynadığımız PTT 1. Lig müsabakasında Bucaspor taraftarının müsabaka esnasında toplu halde "Özsoy istifa, yönetim istifa ve sinkaflı istifa" şeklinde tezahürat yapmaları kulübümüzce çok manidar karşılanmıştır. Misafir takım seyircilerinin kulübümüz başkan ve yönetim kurulu ile ne gibi bir bağları olabilir ki, böyle bir davranış sergilediler bunu anlamış değiliz. Bu tür olayların Türk futboluna zarar verdiğini, kendi seyircilerimizin vereceği tepkilere zor engel olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bu duruma protokol tribününde oturan Bucaspor yönetim kurulu üyelerinin de tepkisiz kalması, kendi seyircilerine tezahüratın sonlandırılmasına yönelik hiçbir girişimde bulunmamaları bizi fazlasıyla üzmüştür. Biz Futbol Federasyonuna bağlı kulüplerin üyeleri olarak, bunun gibi olayların kutuplaşmalara, sporda şiddet ve kötü tezahüratın önlen yerde şiddetin daha da artacağı düşüncesindeyiz. Türkiye Futbol Federasyonu olarak bu talihsiz olaya duyarsız kalınmayacağının inancındayız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!