Korkma adaletli ol

Güncelleme Tarihi:

Korkma adaletli ol
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 23:39

Sivas maçı devre arasında Aziz Yıldırım’ı görünce polis çağıran hakemlere, F.Bahçe Başkanı, “Korkma, adaletli maç yönet senden başka bir şey beklemiyoruz” dedi.

Haberin Devamı

SİVAS-Fenerbahçe maçı devre arasında futbolculara moral vermek için soyunma odasına inen sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile genel sekreter Mahmut Uslu’yu gören hakemlerin polis çağırdığı öğrenildi...
Soyunma odasında Aziz Yıldırım’ı görünce hakemlerin polis çağırması üzerine ortam bir anda gerildi...

Anlam veremedi

Sarı lacivertli yöneticiler polisin bu davranışına herhangi bir anlam veremedi...
Polislerden birinin hakemlerin kendilerinden önlem almalarını istediğini söylemesine sinirlenen başkan Aziz Yıldırım, mücadelenin hakemi Yunus Yıldırım’ı görünce şöyle bağırdı: “Korkma… Adaletli maç yönet… Biz senden başka bir şey beklemiyoruz…”

Emenike geri dönüyor

SOW ve Webo’nun sakatlığı süren F.Bahçe’de güzel haber Emenike’den geldi. Sakatlığı geçen Nijeryalı, Kasımpaşa’ya karşı sahadaki yerini alırken, Cristian da ilk 11’de oynayacak.

42.5 milyon dolarlık imza

Haberin Devamı

F.BAHÇE, KAP’a yaptığı bildirim ile, ürün tedarikçiliği için Adidas ile yıllık 8.5 milyon dolardan, 5 yıllık, 42.5 milyon dolarlık anlaşma yaptığını açıkladı.
Başkan Aziz Yıldırım, adidas Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Eduard Massier’in katılımlarıyla, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu 1907 Tribünü’nde düzenlenecek imza töreni bugün saat 14.00’te yapılacak.

Ve Yıldırım yarın Tarafsız Bölge’de

F.BAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, yarın yazarımız Ahmet Hakan’ın sunduğu CNN Türk’te yayınlanan Tarafsız Bölge programına katılacak. 21.00’de başlayacak programda Yıldırım’ın şike davası, Yargıtay kararı ve gündemdeki konularla ilgili önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!