İskitler’de ‘büyük’ temizlik

Güncelleme Tarihi:

İskitler’de ‘büyük’ temizlik
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2014 01:30

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, 10 yıl önce iş yerleri boşaltılan İskitler Büyük Sanayi Sitesi’nde kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhanelerini mühürledi. Bölgeden 204 kamyon hafriyat, moloz ve çöp yığını çıktı.

Haberin Devamı

Ankara Hürriyet’in, İskitler Büyük Sanayi’deki asayiş olaylarının artmasına dikkat çekmesinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri bölgeye çıkarma yaptı. Kaçak olarak faaliyet gösteren oto tamirhanelerini mühürleyen ekipler, daha sonra bölgedeki hafriyat, moloz ve çöp yığınlarını temizledi.
Büyük Sanayi’de denetimlerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü belirten Zabıta Daire Başkanı Kemal Sonunur, iş yeri sahiplerine tebligat gönderilerek, gerekli uyarıların yapıldığını, ancak faaliyetlerini kaçak olarak sürdürmeye devam eden oto tamirhanelerinin ise mühürlenerek kapatıldığını söyledi. Denetimlerin devam edeceğini belirten Sonunur, “Zabıta Daire Başkanlığı olarak gerekli bütün önlemleri alarak, kaçak oto tamirhanelerinin faaliyet göstermesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

204 KAMYON ÇÖP ÇIKTI

Mühürleri sökerek tekrar faaliyette bulunanlar hakkında ‘mühür fekki’ tutanağı tanzim edilerek Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunacakları uyarısında bulunan Sonunur, bölgenin hafriyat, moloz ve çöp yığınlarından temizlendiğini kaydetti. Sonunur, toplam 204 kamyon hafriyat, moloz ve çöp yığınlarının toplandığını söyleyerek, denetimlerin devam edeceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!