Hürrem Muhteşem Yüzyıl için dönüyor

Güncelleme Tarihi:

Hürrem Muhteşem Yüzyıl için dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2014 09:21

Meryem Uzerli, Türkiye’ye dönüyor! Hem de tükenmişlik sendromu yaşadığı gerekçesiyle çekimlerini yarıda bıraktığı “Muhteşem Yüzyıl” için. Ünlü oyuncu, dizinin sinema filmi olarak çekilecek final bölümünde rol alacak.

Haberin Devamı

BAŞROLÜNDE ünlü oyuncu Halit Ergenç’in oynadığı, dört sezondur izlenme rekorları kıran “Muhteşem Yüzyıl” dizisi, bu yıl seyircilerine veda ediyor. Dizinin final bölümü, “Asmalı Konak”ta olduğu gibi sinema filmi olarak çekilecek. Filmin sürprizi ise Meryem Uzerli olacak.

Doğumdan sonra kamera karşısında
“Muhteşem Yüzyıl”da Hürrem Sultan’ı canlandıran Meryem Uzerli, geçen yıl “tükenmişlik sendromu” yaşadığı gerekçesiyle çekimleri yarıda bırakıp Almanya’ya gitmişti. Yapım şirketi de onun yerine ekibe Vahide Perçin’i dahil etmişti. Ayrıldığı sevgilisi Can Ateş’ten bebek bekleyen ve hamileliğinin dokuzuncu ayında olan Uzerli, önümüzdeki günlerde doğum yapacak. Oyuncu, bebeğini dünyaya getirdikten sonra Türkiye’ye dönecek ve “Muhteşem Yüzyıl”ın sinema filminde Hürrem Sultan’ı oynamak için kamera karşısına geçecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!