Seks sahneleri sorulunca

Güncelleme Tarihi:

Seks sahneleri sorulunca
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2014 11:16

Nymphomaniac filminin galasına oyuncu Shia LaBeouf damgasını vurdu.

Haberin Devamı

İçeriğinde gerçek sevişme sahneleri bulunduğu konuşulan Lars von Tier'nin yönettiği Nymphomaniac filminin akşam yapılan galasına oyuncu Shia LaBeouf damgasını vurdu. 27 yaşındaki aktör takım elbisenini giyerek kırmızı halıya çıktı ama kafasına da "Ben artık ünlü değilim" yazılı bir kese kağıdı geçirdi.

Bir süredir Twitter'daki sayfasında da aynı mesajı yazan 27 yaşındaki LaBeouf "artık emekli olmak istediğini" de belirtmişti. LaBeouf, çektiği Howard Cantour.com adlı kısa filmin çizer Daniel Clowes'un çizgi romanından aldığı iddiaları yüzünden eleştirilmişti. Aktör, bu iddialar üzerine kiraladığı bir uçakla Clowes'dan özür dilemişti.

Ancak LaBeouf'un tuhaflıkları bununla da sınırla kalmadı. Oyuncu galadan önce yapılan basın toplantısına da verdiği cevapla damgasını vurdu. Bir gazetecinin "Filmde yer alan seks sahneleri yüzünden endişe duyuyor musunuz" sorusunu "Martılar trol gemilerini takip ettiklerinde, sardalyaların denize atılacağını sanırlar. Teşekkür ederim" diyerek cevapladı. Shia LaBeouf'un kullandığı bu sözlerin Fransız futbolcu Eric Cantona'nın 1995 yılında sarf ettiği ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!