EL ELE TANITIM

Güncelleme Tarihi:

EL ELE TANITIM
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2014 01:03

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ankara’daki tüm belediye başkan adayları, Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda sahneye çıktı. Genel Başkan Devlet Bahçeli, Büyükşehir adayı Mevlüt Karakaya ile el ele yürüdü.

Haberin Devamı

MHP Seçim Stratejisi’nin tanıtıldığı Ankara Spor Salonu’nda düzenlenen toplantıda Başkent’in tüm belediye başkan adayları da görücüye çıktı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin adaylar tek tek anons edilip. sahnedeki yerlerini aldıktan sonra sonra Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mevlüt Karakaya ile el ele yürüdü. Bahçeli, salonu dolduran kalabalık partili grubunu belediye başkan adayları ile birlikte selamladı.

BAŞKAN ADAYLARINA SESLENDİ

Konuşması sırasında zaman zaman başkan adaylarına ve partililere de seslenen Bahçeli şöyle konuştu:
“Türk milletinin tüm mensuplarını, 76,5 milyonun tamamını sahipleneceğiz. İşsiz babaların, düşünceli dedelerin, ağzı dualı ninelerin, sıla özlemi çeken gözü yaşlı mağdurların, yuva kurma ve iş bulma telaşında olan gençlerin, için için evlat hasreti çeken anaların dert ortağı, çare kapısıyız. Anca beraber kanca beraber kalacağız. Gülümseyen yüzümüzü her fırsatta göstereceğiz. Gönülleri alacağız, kalpleri kazanacağız. 45 yıllık deneyimi önce mahalli idarelerde, sonra da merkezi yönetimde zirveye çıkarmak bizlerin müşterek amacıdır.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!