Kemer'de şubat ayında deniz keyfi

Güncelleme Tarihi:

Kemerde şubat ayında deniz keyfi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2014 13:34

Kemer ilçesinde güneşli havayı fırsat bilen yerli ve yabancı tatilciler denize girdi, sahilde güneşlendi. Kemer'de hava sıcaklığı 16, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece ölçüldü. Kemer'de uzun yıllar Şubat ortalaması 15 dereceydi.

Haberin Devamı

Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 16, deniz suyu sıcaklığı ise 17 derece ölçüldü.

İŞTE BEŞ GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ

Kemer'de güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar ve yabancı tatilciler, Ayışığı ve halk plajlarını doldurdu. Güneşli havanın tadını çıkaran bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları da sahilde yürüyüş yaptı. Çocuklar ise deniz kenarında oyun oynadı.

ANTALYA VE KEMER'DE SICAK HAVA / FOTO GALERİ

EDİRNE’DE YOĞUN SİS

Edirne’de etkili olan sis görüş mesafesini 40 metreye kadar düşürdü.

Edirne’de yoğun sis nedeniyle polis kavşaklarda önlem alarak sürücüleri sis farlarını yakmaları, hız yapmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Meriç ve Tunca nehirlerinin geçtiği bölgelerde sisin daha yoğun olduğu görüldü. Kapıkule, Pazarkule ve Hamzabeyli sınır kapılarında da sis olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Meteoroloji yetkilileri, sisin etkisinin günün ilerleyen saatlerinde azalacağını kaydetti.

Kemerde şubat ayında deniz keyfi

ANTALYA'DA 18 DERECE

Antalya'da güneşli havayı fırsat bilen kent sakinleri ve turistler şubat ayında denize girdi. Türkiye'nin bazı bölgelerinde soğuk hava ve kar etkili olurken, Antalya'da bahardan kalma günler yaşanıyor. Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi yetkililerinden edinilen bilgiye göre, kentte günün en yüksek hava sıcaklığı 18, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.

Güneşli havayı fırsat bilen kent sakinleri ve turistler, Konyaaltı Plajı'nda şubat ayında deniz keyfi yaptı. Bazıları denize girdi, bazıları da deniz kenarında güneşlenmeyi ve yürüyüş yapmayı tercih etti.

Tatil gününü Konyaaltı Plajı'nda geçirenlerden Nesimi Kaplan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sıcak havada denize girmeyi tercih ettiğini söyledi. Kaplan, "Konyaaltı Plajı kıyısında bir karavanda yaşıyorum. Her sabah kalkarak denize giriyorum ve kahvaltımı deniz kenarında yapıyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!