Susan Miller - 14 Şubat nasıl geçecek

Güncelleme Tarihi:

Susan Miller - 14 Şubat nasıl geçecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2014 10:07

14 Şubat yaklaşıyor. Sevgililer Günü bakın nasıl geçecek?

Haberin Devamı

KOÇ
Sevgililer Günü bu yıl muhteşem geçecek. Beklemediğiniz bir nişan bile gerçekleşebilir. Eğer sevgiliniz yoksa dışarı çıkın ve evrenin sizin için neler hazırladığını görün.

BOĞA
Bir an önce halletmeniz gereken pek çok planınız olabilir. Ama özellikle 11 Şubat’tan sonra işleri ağırdan almanızda fayda var. 14 Şubat’taki dolunay size şans getirecek. Aradığınız o güzel evi bulacaksınız.

İKİZLER
14 Şubat’taki dolunay sizin için seyahatin habercisi. Romantik bir haftasonu kaçamağı planlamamanız için hiçbir sebep yok. Önemli olan güzel, klas ve sıcak bir yer seçmeniz.

YENGEÇ
Sevgililer Günü’ne denk gelen dolunay, sizin için iş yerinde zammın ya da yeni bir satışın habercisi. Ayrıca sevdiğiniz bir kişiden çok değerli bir hediye de alacaksınız. Sevgililer Günü’nü bu yıl evde romantik bir yemekle geçirmeniz hoşunuza gidecek.

Haberin Devamı

ASLAN
Sevgililer Günü’ndeki dolunayla birlikte hep hayalini kurduğunuz şey gerçek olacak. Akşamına da en güzel kıyafetinizi giyip lüks bir restorana gitmeye hazır olun. Eğer bir sevgiliniz yoksa 14-15-16 Şubat, yeni biriyle tanışmanız mümkün.

BAŞAK
Bu yıl 14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen dolunay, sizin özel hayatınıza etki edecek. İki kişi için güzel bir yemek organize edin. Eğer sevgiliniz yoksa arkadaşınızın ayarlayacağı bir randevuya gidebilirsiniz.

TERAZİ
14 Şubat Sevgililer Günü’ne denk gelen dolunay, sizin arkadaşlık, çevre ve organizasyonlarınızda etkili olacak. Özel bir partiye davet edilebilir ya da kendiniz bir tane düzenleyebilirsiniz. Her ikisinde de hiçbir harcamadan kaçınılmamış olacak.

AKREP
14 Şubat Cuma’nın iki gün önce ya da sonrasında kariyerinizle ilgili yeni bir pozisyon ya da terfi haberi alabilirsiniz. Bu yüzden tüm hafta en iyi şekilde görünmeye özen gösterin. Her an kutlama yapmaya hazırlıklı olmalısınız.

YAY
14 Şubat’taki dolunayla birlikte kendinizi uzun zamandır özlemini duyduğunuz güzel bir kaçamak için havaalanında bulabilirsiniz. Ayrıca Sevgililer Günü olması, aşk hayatınızın da aynı oranda heyecan verici olacağını müjdeliyor.

Haberin Devamı

OĞLAK
Yönetici gezegeniniz Satürn’ün etkileri hafta başında yoğunlaşacak ve yapmanız gereken pek çok şey olduğunu fark edeceksiniz. Ve bu arada sağlığınıza mutlaka özen göstermelisiniz. Çünkü hassas bir dönemde olacaksınız.

KOVA
Bu yılki Sevgililer Günü kayıtlara geçecek nitelikte olabilir. 14 Şubat’taki dolunay özellikle evliliğinizi çok etkileyecek ve harika bir haftasonu geçireceksiniz. Evli değilseniz, nişanınız yakın olabilir.

BALIK
14 Şubat’ta bir iş teslim etmeniz gerekiyorsa tüm eğlenceyi kenara bırakın ve gece geç saatlere kadar da olsa mutlaka işinizle ilgilenin. Eğer sevgiliniz yoksa 14 Şubat’ta, işinizi de bitirdikten sonra dışarı çıkın, aradığınız kişiyi bulmak ihtimaliniz yüksek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!