Bir tıkla iş

Güncelleme Tarihi:

Bir tıkla iş
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2014 01:20

BÜNYESİNDEKİ 451 sanayi tesisinde 25 binin üzerindeki kişiye istihdam sağlayan Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) işsizlere bir tıkla iş sahibi olma fırsatı sunuyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinden ulaşılabilen özel istihdam bürosunu hayata geçiren KOSBİ, burada iş sahibi olmak isteyenlerle, çalışana ihtiyaç duyan firmaları buluşturdu. İş başvurusu yapmak isteyen adaylar artık başvurularını www.kosbiistihdam.org adresinden yapabilecek. KOSBİ Bölge Müdürü Dr. Cavit Kahya, bu alanda büyük bir boşluğu dolduracaklarını söyledi.
Buluşma platformu
Türkiye’nin en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğunu ancak firma sahiplerinin ve sanayicilerin de istedikleri nitelikte çalışan bulmakta zorlandıklarının altını çizen Kahya, “Sitemizde iş arayan adaylar kendi özgeçmişlerini oluşturabiliyorlar. Firmalar da kendi bölümlerine girerek, aradıkları çalışanın niteliklerini belirtiyorlar. İş arayanlar ile iş vermek isteyenler bu platformda biraraya geliyor. Bu sayede kısa sürede ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Sitede güncel iş ilanları ve iş başvuruları kayıt altına alınıyor. İşsizlik sorununun çözümüne az da olsa bir katkımız oluyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!