Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan anket tepkisi

Güncelleme Tarihi:

Adalet Bakanı Bekir Bozdağdan anket tepkisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2014 16:48

ADALET Bakanı Bekir Bozdağ, "Kim ne tür anket ortaya koyarsa koysun, en son sözü millet söyleyecektir. Biz milletimize güveniyoruz, inanıyoruz. O yüzden de bir sıkıntımız yok. Anketlerle yönlendirmeye ihtiyacımız yok. Çünkü milletle el eleyiz" dedi.

Haberin Devamı

Ak Parti Yozgat İl teşkilatı tarafından düzenlenen yerel seçim konulu değerlendirme toplantısına katılmak üzere Yozgat’a gelen Bakan Bozdağ, yerel seçimler öncesi yapılan anketler konusunda açıklama yaptı. Bozdağ, manipülasyon içeren pek çok değerlendirme olduğunu belirterek, "Seçim yaklaştıkça anketler çok olur. Yani bu anketlerin doğrusu, eğrisi rekabet halinde olur. Ama en doğru anket, her zaman milletin gönlünde olandır ve sandıkta ortaya çıkan sonuçtur" dedi.

SANDIK TEKZİP EDER

Gazetelerde Türkiye ile, Yozgat ile ilgili her zaman manşetler atıldığını belirten Bozdağ, "Ama sandık her defasında onu tekzip eder. Yani Yozgatlı sandıkta bu manada tekzibi sever. Türk milleti de sever. Baktığımızda hep doğru kararlar verir. Onun için ben anketler neyi gösterir bilmem. Ama benim gördüğüm, Türkiye’nin birinci partisi Ak Parti’dir. Halkın gönlünde en fazla yer tutan parti yine Ak Parti’dir. Milletimizin desteği ile duası ile 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Yozgat dahil Türkiye’nin pek çok yerleşim yerinde başarıyı göğüsleyecek partide yine Ak Parti’dir. Öbür türlü değerlendirmelere baktığımızda manipülasyon içeren pek çok değerlendirme görüyorsunuz. Yönlendirme anketleri çıkıyor, başka tür anketler çıkıyor. Onun için kim ne tür anket ortaya koyarsa koysun, en son sözü millet söyleyecektir. Biz milletimize güveniyoruz, inanıyoruz. O yüzden de bir sıkıntımız yok. Anketlerle yönlendirmeye ihtiyacımız yok, çünkü milletle el eleyiz" dedi.

Bozdağ, konuşmasının ardından Ak Parti Yozgat İl teşkilatında basına kapalı düzenlenen seçim öncesi değerlendirme toplantısına katıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağdan anket tepkisi
SEÇİM ANKETİNDE MANİPÜLASYON İDDİASI


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!