"26 futbolcu ile sözleşme imzaladık"

Güncelleme Tarihi:

26 futbolcu ile sözleşme imzaladık
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2014 14:53

Bozüyükspor'un kulüp başkanı Cengiz Özkan, 26 futbolcu ile sözleşme imzalayarak transferi kapattıklarını bildirdi.

Haberin Devamı

Özkan, yaptığı açıklamada, sıkıntılı bir şekilde başladıkları 2013-2014 futbol sezonunda, devre arasında yaşanan kriz ile birlikte futbolcu transferi yapamadıklarını belirterek, ikinci yarıda Körfezspor maçına, takım kuramadıkları için çıkamadıklarını ve 3-0 hükmen mağlup ilan edildiklerini hatırlattı. Kendi sahalarında oynayacakları Nazilli Belediyespor maçına iki gün kala transferi açarak takım kurduklarını ve karşılaşmaya çıktıklarını anlatan Özkan, şöyle konuştu:

"Nazilli Belediyespor müsabakasında, takımımızın mücadelesi bizi memnun etti. Yeni kurulan ve birbirlerinin isimlerini dahi öğrenemeden sahaya çıkan futbolcularımız, ellerinden gelenin en iyisini yaptılar ve son dakikada yediğimiz gol ile mağlup olduk. Taraftarımız bizi bu zor günlerde yalnız bırakmayarak, 90 dakika takımı destekleyerek örnek bir davranış gösterdi. Taraftarımızdan, tüm iç saha maçlarımızda bunu bekliyoruz. Maçın ardından kadromuza yeni isimler kattık. İkinci yarı itibariyle 26 futbolcu ile sözleşme imzalayarak transferi kapattık. Artık teknik ekip, futbolcular ve yönetim olarak elimizden geleni yaparak Bozüyükspor'u ligde tutmaya çalışacağız."

Yönetim olarak olağanüstü kongre yapmayı planladıklarını ifade eden Özkan, yeni bir yapılanma içine gireceklerini ve yönetime girmek isteyenlere kapılarının açık olduğunu sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!