Müezzinoğlu’ndan okyanus ötesine gönderme

Güncelleme Tarihi:

Müezzinoğlu’ndan okyanus ötesine gönderme
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2014 15:52

SAĞLIK Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye’nin bundan böyle kapalı kapılar ardından planlar yaparak yönetilemeyeceğini belirterek, “İster içeriden, ister dışarıdan, ister okyanus ötesinden olsun hiç fark etmez. Çünkü bu millet artık yeni bedeller ödemek istemiyor” dedi.

Haberin Devamı

Edirne’nin İpsala ile Enez ilçelerinde seçim bürolarını açan Müezzinoğlu, Devlet Su İşleri (DSİ) İpsala Dinlenme Tesisleri’nde, AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıda partililere seslenen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, milletle beraber aşamayacakları hiçbir engel olmadığını söyledi. Müezzinoğlu, şöyle dedi:
“Milletin başını öne eğdirecek hiçbir yanlış yapmadık. Kimse milli iradeye artık müdahale edemeyecek. Kimse artık Türkiye’yi kapalı kapılar ardından planlar yaparak yönetemeyecek. Çünkü bu millet artık kendisiyle daha önce yapılan oyunların ağır bedellerini ödedi. Artık yeni bedeller ödemek istemiyor. Kimin kendisine hizmet eden olduğunu, kimin bu ülkeyi ve bu milleti yarınlarda da büyük hedeflere taşıyabileceğini ve bu derdi olduğunu görüyor. Bu millet AK Parti ile yürümekten onur duyuyor, mutlu ve geleceğe başı dik anlı açık yürüyor.”

Haberin Devamı

Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti’nin milletin ortak hedef ve hayallerinin temsilcisi olduğunu anlatırken, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın, “Bu partiyi belirli güç odaklarına güvenerek kurmadık” dediğini hatırlatırken şöyle dedi:
“Partimizi sermayeye, medyaya güvenerek kurmadık. Kendimize inanarak ve millete güvenerek kurduk. Kurulduğumuz günden beri birçok tezgahı, oyunu milletin yanımızda oluşuyla, milletin bize olan güveni ve samimi desteğiyle aştık ve aşmaya devam ediyoruz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk nasıl dört bir yanından işgal edilmiş bir vatanı millete inanarak ve millete güvenerek bir istiklal muharebesi, bir istiklal mücadelesi yapıp bir genç cumhuriyeti bizlere miras bıraktıysa ve vasiyet olarak da ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ve ‘Büyük Türk milletine muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki bir yer yakışır’ diyerek konum hedefi verdiyse biz de gelecek nesillerimize böyle bir mirası bırakmalıyız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!