Dikkat! 6 Şubat'ta işler karışıyor

Güncelleme Tarihi:

Dikkat 6 Şubatta işler karışıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2014 01:57

Dikkat, Merkür geri gidiyor...

Haberin Devamı

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/78724/2/25713073 /susan-miller-02022014

6 Şubat’ta geri gitmeye başlayacak Merkür, özellikle sözleşme imzalarken dikkatli olmanızı söylüyor. Biraz sıkıntılı bir zaman, sabırlı olun.

İYİ HABERLER YOLDA
KOÇ
Gelecek üç hafta boyunca bazı şeyler farklılaşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bunun sebebi Merkür’ün 6-28 Şubat tarihleri arasında geri gidecek olması. Her ne kadar işler kötü gidiyor gibi görünse de, merak etmeyin iyi haberler yolda.

İŞLERİNİZ ZORLAŞABİLİR
BOĞA
Uzun vadeli planlarınız üzerinden yeniden geçmenizde fayda var. Çünkü Merkür’ün geri gidecek olması işlerinizi zorlaştırabilir. İyi haberse 30 Ocak’taki yeni ayın kariyerinizde yarattığı olumlu etkiyi bir hafta daha sürdürecek olması.

SEYAHAT PLANI YAPABİLİRSİNİZ
İKİZLER
6 Şubat’ta Merkür geri gitmeye başlayacağından, kariyerinizle ilgili beklediğiniz terfi ya da yeni iş haberinin süreci biraz gecikecek. Ama öte yandan 30 Ocak’taki yeni ayın etkisi devam ettiğinden seyahat için plan yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

VERGİ İŞLERİ
YENGEÇ
Eğer seyahat planı yaptıysanız bütün evrakları iki kere kontrol etmenizde fayda var. Bazı aksaklıklar çıkabilir. 30 Ocak’taki yeni ayın etkisinin devam etmesiyse vergi işlerini dikkate almanızı gerektiriyor.

İMZA ATMADAN İNCELEYİN
ASLAN
Önemli yasal belgelerinizi yeniden gözden geçirin. Beklentilerinizin ay sonuna kadar değişebilme ihtimaline karşın, yeni anlaşmalar imzalamaktan çekinin. Ama mutlaka imzalamanız gerekiyorsa her şeyi çok dikkatli okuyun.

YANLIŞ ANLAŞILMALARA DİKKAT
BAŞAK
Merkür 6 Şubat’ta geri gitmeye başlıyor. Bu yüzden ilişkilerinize daha çok önem vermenizde fayda var. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Karşınıza büyük anlaşmalar çıkarsa, bir dahaki aya kadar imza atmaktan sakının.

AŞKTA GÜZEL GÜNLER
TERAZİ
Şu sıralar başınızda karmaşık işler varsa hemen çözmeye çalışın. Çünkü 6 Şubat’tan itibaren Merkür geri gitmeye başladığında bu karmaşıklıklar birer kaosa dönüşebilir. 30 Ocak’taki yeni ayın etkisinin devam etmesiyse aşk hayatınızı olumlu etkileyecek.

Haberin Devamı

GÜZEL BİR EVE TAŞINABİLİRSİNİZ
AKREP
Eğer yeni başlayan romantik ilişkinizde bazı çıkmazlar olduğunu düşünüyorsanız, sabırlı olun. Gelecek haftalar her iki taraf için de daha iyi olacak. 30 Ocak’taki yeni ayın etkisiyle daha iyi bir eve taşınabilirsiniz.

KONTRAT İMZALAMAYIN
YAY
Eğer yeni bir ev arayışındaysanız, 6 Şubat’tan itibaren Merkür geri gitmeye başlayacağı için kontratı mart ayına kadar imzalamamaya çalışın. 30 Ocak’taki yeni ayın etkisi devam ediyor. Güzel geçecek bir seyahate çıkmak için hâlâ şansınız var.

ZAM MESELESİNİ KONUŞUN
OĞLAK
Mekanik ve elektrik işlerinden canınız sıkılabilir. Evde olup olmayacak şeyler bozulabilir. Sebebi tabii ki, Merkür’ün 6 Şubat’ta geri gitmeye başlayacak olması. Kariyerinizdeyse zam bekliyorsanız bunu mutlaka biriyle konuşmalısınız.

Haberin Devamı

PARA GECİKMELİ DE OLSA GELECEK
KOVA
Maddi durumunuzu dikkatlice gözden geçirin. Eğer beklediğiniz bir para varsa biraz gecikmeli gelebilir. 2014’e dair bir planınız varsa mutlaka ilk adımları atın. 30 Ocak’taki yeni ayın olumlu etkileri hâlâ yanınızda.

SEZGİLERİNİZİN İZİNDEN GİDİN
BALIK
6 Şubat’tan itibaren Merkür’ün geri gitmeye başlamasıyla üzerinde yoğunlaşmaya çalıştığınız kişisel bir meseleye bir türlü yoğunlaşamayacaksınız. Zamanı geldiğindeyse mutlaka sezgilerinizin izinden gidin. Yaratıcılığınızın üst seviyede olacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!