MIPIM için geri sayım başladı

Güncelleme Tarihi:

MIPIM için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2014 01:13

GAYRİMENKUL sektörünün uluslararası platformda kendini ve projelerini tanıttığı en önemli fuarlardan biri olan MIPIM için geri sayım başladı.

Haberin Devamı

11-15 Mart tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek fuara 84 ülkeden 25 bin katılımcı bekleniyor. Uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, alışveriş merkezleri, mimarlar, konut sektörü, belediyeler ve otel zincirlerini Cannes’da bir araya getirecek olan fuarın bu yıl 25. senesi de kutlanacak.

FUAR ÖNCESİ İLK BULUŞMA

Alkaş’ın Türkiye temsilciliğini yaptığı fuar öncesi bir değerlendirme toplantısı yapıldı. Hürriyet Gazetesi Ekonomi Müdürü Sefer Levent, Ekonomist- Capital dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş, Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Jones Lang Laselle Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş’ın ev sahipliğinde Trump Tower’da önceki akşam düzenlenen davette MIPIM’in programı hakkında bilgi verildi. MIPIM’in dünyadaki trendleri takip edebilmek ve işbirliği sağlanması adına büyük fırsat yarattığı vurgulandı.

Sefer Levent ve Rauf Ateş yaptıkları konuşmada MIPIM’in bu dönemde firmaların kendilerini ve projelerini anlatmaları için önemli bİr fırsat olduğuna dikkat çekti. Fuarın, yabancı şirketlerle işbirliği için önemli bir platform olduğuna dikkat çeken Avi Alkaş, “Türkiye’deki emlak sektöründe hareketliliğin devam ettiğini göstermek için etkili bir organizasyon olacak. Yabancıların Türkiye’yi yakından izlediği bu dönemde sürekli oyuncu olduğumuzu gösterme şansı bulacağız” dedi. Alkaş, fuara kamu ve özel sekörden 700 şirket beklediklerini dile getirdi. Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer ise Türkiye’nin Rusya ve Brezilya ile birlikte ‘Onur Ülkesi’ olarak fuarda yer aldığı belirtti. Davette, Rauf Ateş ve Sefer Levent’e MIPIM’e katkılarından dolayı, Avi Alkaş tarafından teşekkür plaketi verildi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE’DEN 10 OTURUM

GEÇEN yıl 250 konuşmacının 75 konferans gerçekleştirdiği fuarda bu yıl Türkiye’de 10 oturum düzenleyecek. Fuara, İstanbul Ticaret Odası ve Alışveriş Yatırımcıları Derneğini’nin yanında, Nef, Aşçığlu İnşaat, Bak Yapı, Emaar, Tema İstanbul, Erkanlı Grup, Zorlu Gayrimenkul, Tahincioğlu Gayrimenkul, Tekfen, Tabanlıoğlu Mimarlık gibi çok sayıda firma ve gayrimenkul projesi katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!