Engin Alan’dan Çiçek’e hodri meydan

Güncelleme Tarihi:

Engin Alan’dan Çiçek’e hodri meydan
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2014 12:34

Balyoz Davası hükümlüsü MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, “PKK’lı Sabahat Tuncel ile beni aynı yargılanma çizgisine getirenler ve hatta TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yürekleri yetiyorsa milletvekilliğimin düşürülmesi için Tuncel’in ve benim fezlekemi aynı anda kürsüden okuyup düşürsün. Hodri meydan” dedi.

Haberin Devamı

Engin Alan’dan Çiçek’e hodri meydan
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Metin Özkan’a konuşan, cezaevindeki tek milletvekili olan Alan önemli açıklamalarda bulundu.

Balyoz davasının yeniden görüşülmesine ilişkin verilen ret kararının, 11 Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kaldırılması ile ilgili düşüncelerini de aktaran Alan, Sincan Cezaevi’nden şu mesajları iletti:

1800 SAHTE İDDİA VAR
“İlk günden beri bu yargılama bir rezalettir, hukuksuzdur, adil değildir ve uydurmadır diye bağrımızı yırttık ama kimse bizi dinlemedi. Dedik ki, bir değil, on değil,yüz değil burada 1800 adet dijital sahte iddia var. Davayı bu deliller üzerine kurarsanız hukuk cinayeti işlersiniz. Ama bizi dinlemediler ve sırf intikam alma hırsıyla bizi mahkûm ettiler. Ancak şimdi TÜBİTAK diyor ki; 5 numaralı hard disk sahtedir. Hatta bu sebepten dolayı bu dava kesinlikle yeniden yargılama sebebidir. Şimdi bu davanın savcısı, hâkimi ve avukatı olanlara diyorum ki; İlahi Adalet. Eğer adalet varsa ki bana göre vardır. Bu ülkenin bütün hâkim ve savcıları paralel değil ya.

Haberin Devamı

ADİL YARGILAMA İSTİYORUM
Ben bu ülkenin namuslu, şerefli, dürüst, vicdanlı ve hukuka saygılı hâkim ve savcılarına güveniyorum. Ve diyorum ki; kimseden af istemiyorum. Sadece ve sadece hakkım olan adil bir yargılama istiyorum. Bunu hem kendi adıma, hem de buradaki arkadaşlarım adına istiyorum. Şunu da herkes bilsin ki ben bu millet için bir değil bin yıl hapis yatarım. Yeter ki milletimin başı dik olsun. Ancak birileri de bu millete PKK’lılar Meclis'te keyif çatarken Engin Alan’ın hapiste yatmasını nasıl izah edecekler onu çok merak ediyorum. Bir kez daha tekrarlıyorum, Balyoz yoktu TÜBİTAK var diyenleri verdiği kararla bir kez daha çökertti.

HODRİ MEYDAN
İmtiyazlı mahkemeleri kaldırmak yetmez. Bizler için istisnai bir madde daha çıkarmaları gerekir. Çünkü yasaları öyle bir hale getirdiler ki kimse içinden çıkamayınca ‘Yasa öldü’ diyorlar. Ben de diyorum ki; PKK’lı Sabahat Tuncel ile beni aynı yargılanma çizgisine getirenler ve hatta TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yürekleri yetiyorsa Milletvekilliğimin düşürülmesi için Sabahat Tuncel’in ve benim fezlekemi aynı anda kürsüden okuyup düşürsün. Hodri meydan ikimizi de müştereken aynı anda okumaya yürekleri yetiyorsa buyursun milletvekilliğimi düşürsünler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!