Aktristlerin egzersiz sırları

Güncelleme Tarihi:

Aktristlerin egzersiz sırları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2014 11:32

Yetenekleri Akademi ödülü ile tescillenmiş yıldızlarının formda vücutlarının sırrı.

Haberin Devamı

Reese Witherspoon, Julia Roberts, Sandra Bullock ve Halle Berry Hollywood`un Oscarlı dört oyuncusu. Her biri kişisel spor hocaları ile egzersiz yapıyor ve kendilerine özgü egzersiz programlarını takip ediyor.

Reese Witherspoon 2006 yılında "Walk The Line" filmi ile en iyi kadın oyuncu ödülünü aldığında Oscar`da giyeceği elbise ile kolları görüneceği için endişelenmiş. Kişisel spor hocası Matthew Reyes ise Witherspoon`u haftada 3 gün 5 km koşu ve her gün yaptıkları, kol ve omuz bölgesini hedef alan bir saatlik yoga ve kardio seansı ile Oscar`a hazır hale getirmiş.

2010 yılında "The Blind Side" filmi ile Oscar alan Sandra Bullock`un spor hocası ise Simone De La Rue. De La Rue, Bullock`un kalça ve kollarına odaklanmış. Bullock kardio, pilates ve dans ile karışık bir programla Oscar'lara hazırlanmış.

Erin Brokovich ile 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Julia Roberts 20 yıldır Kathy Kaehler ile çalışıyor. Kaehler oyuncunun kalça, omuz ve kol bölgesine odaklandığını söylüyor. Roberts Oscar töreninden önce bolca şınav çekmiş ve havuzda çalışmış.

Halle Berry`nin Monster`s Ball ile Oscar aldığı ödül törenindeki transparan kıyafeti oldukça cesurdu. Ancak Berry`e göre bu mükemmel görünüm sadece günde 5 dakika aldı. Berry`nin spor eğitmeni Harley Pasternak haftanın 5 günü, 5 farklı bölgeyi 25 dakika güçlendirme egzersizleri metodunu da Berry ile test etmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!