2 ilin emniyetinde görevden almalar

Güncelleme Tarihi:

2 ilin emniyetinde görevden almalar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2014 10:16

Kocaeli ve Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde bazı polis müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.

Haberin Devamı

KOCAELİ

İstanbul merkezli 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından Emniyet Müdürlüklerindeki değişiklikler sürüyor. İki hafta önce Hulusi Çelik’in yerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Levent Yarımel’in isteğiyle, il genelinde birçok müdürlerin yerleri değişti.

Dün akşam açıklanan değişiklikle, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’nde, aralarında ilçe emniyet müdürleri ile şube müdürlerinin de bulunduğu birçok müdür ve amirin görev yerleri değiştirildi. Körfez İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Asayiş Şube Müdürlüğü’ne, Asayiş Şube Müdürü Uğur Eldemir Derince İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne, Derince İlçe Emniyet Müdürü Cenk Özmen Körfez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Trafik Tescil, Cengiz Topel Havalimanı, Yabancılar Şubesi, Personel ve Bütçe Şube Müdürleri de başka görevlere atandı. Müdürlerin değişiminin ardından amir rütbesindeki birçok polisin de görev yerinin değişeceği belirtildi.

BURSA

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, merkez ve ilçelerinde uzun yıllar şube müdürlüğü de yapan Kriminal Polis Laboratuarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, görevinden alınarak Polis Okulu’na atandı.

17 Aralık’taki ’rüşvet ve yolsuzluk’ operasyonu kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde de devam eden görevden alma ve yer değiştirmeler, devam ediyor. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın merkeze alınıp yerine Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın atanmasının ardından süren tayin furyasına, Kriminal Polis Laboratuarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir de eklendi. Bursa’da merkez İlçeler Osmangazi , Yıldırım ve Asayiş Şube Müdürlüğü yapan Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, görevinden alınarak Bursa Polis Okulu Müdürlüğü’ne verildi. Bursa’nın yanı sıra Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya ve Bilecik illerine hizmet veren Kriminal Polis Müdürlüğü’nün başına ise Emniyet Müdür Yardımcısı Sefer Akıllı getirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde 17 Aralık’tan sonra aralarında 20’ye yakın şube müdürünün de bulunduğu yaklaşık 250 personelin görev yerleri değiştirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!