Ribery ve Benzema fuhuştan beraat etti

Güncelleme Tarihi:

Ribery ve Benzema fuhuştan beraat etti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2014 15:51

Fransa'nın ünlü futbolcuları Franck Ribery ve Karim Benzema, yaşı küçük genç bir kızla fuhuş yapmak suçundan haklarında açılan davada beraat etti. Davanın bir diğer ismi Zahia Dehar ise bu skandaldan bir şöhret çıkardı.

Haberin Devamı

Paris mahkemesi, iki milli futbolcunun suçsuz olduğuna hükmetti. Geçen hafta düzenlenen duruşmalarda savcı, suçlanan iki ünlü futbolcu hakkında takipsizlik kararı verilmesini istemişti. Savcı, futbolcuların Zahia isimli genç kızın "yaşının küçük olduğunu bildikleri" şeklindeki suçlamanın kanıtlanamayacağı gerekçesiyle beraat etmelerini istemişti. Ünlü Fransız futbolcuları Paris'teki mahkemede avukatları temsil etmişti.

Alman takımı Bayern Munich'te top koşturan Ribbery, soruşturma sırasında genç kızla ilişkiye girdiğini kabul etmiş ancak kızın 18 yaşından küçük olduğunu bilmediğini söylemişti. Ribery, ayrıca genç kıza para verdiği suçlamasını reddetmişti.

Real Madrid'de oynayan Benzema ise iddialara tamamen karşı çıkmıştı.



SKANDALDAN ÇIKAN ŞÖHRET
Başta Fransa olmak üzere futbol camiasını sarsan skandalın tek kazananı Cezayir asıllı Fransız vatandaşı Zahia Dehar oldu. Fransız futbolcular Franck Ribery ve Karim Benzema ile 18 yaşından küçükken, Govou ile ise 18 yaşından sonra beraber olduğunu açıklayan Dehar'ın kaderi, bu olayla birlikte değişti.

Haberin Devamı

Skandalın patlamasının ardından modelliğe, akabinde de modacılığa soyunan Dehar; tasarladığı iç çamaşırlarını önce Paris Moda Haftası'nda, sonra da Paris'te açtığı bir mağaza ile görücüye çıkardı.

Genç bir hayat kadını olarak yer aldığı gazete haberlerini artık gitgide büyüyen bir moda kurumunun patroniçesi olarak süsleyen Dehar önümüzdeki ay 22 yaşını dolduracak.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!