Şimşek'ten açık çek

Güncelleme Tarihi:

Şimşekten açık çek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2014 01:42

PTT 1. Lig'de son 4 maçta yenilgi almadan 8 puan toplayan Karşıyaka'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek öğrencilerini izinle motive edecek.

Haberin Devamı

Orduspor deplasmanından sonra bay takım olduklarını hatırlatan Şimşek “Futbolcularla görüştüm. Orduspor'u yenersek, bay olduğumuz haftada izin süresini onlar belirleyecek. Kazansınlar, istedikleri kadar tatil yapsınlar” dedi.

Orduspor'un zirve takipçisi olmasının gözlerini korkutmadığını dile getiren genç teknik adam, “Mersin İdman Yurdu da şampiyonluk kovalayan bir takımdı. O maçta galibiyeti kaçırdık. İyi bir ekip olduk. Ritmimizi yakaladık. İç saha-dış saha farkı gözetmeksizin her maçı kazanmaya adayız” diye konuştu. Şimşek, önemli bir sürpriz olmaması halinda transferi kapattıklarını sözlerine ekledi.

Onur kadroda

KARŞIYAKA'da Denizlispor'dan tranfser edilen Onur Alkan bu hafta ilk kez kadroya dahil edilecek. Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Denizli'den öğrencisi olan Onur'u ilk 11'e monte etmeyi planlıyor. Forvette Ars'ın yerine ilk 11'de Can'ın forma giymesi beklenirken, Cezalı Rıdvan'ın yokluğunda Uğur'un oynayacağı öğrenildi. Bu arada Adana deplasmanında sağ disz çapraz bağları kopan ve seazonu kapatan Erdi ameliyat oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!