Sivas'ta hayatını kaybedenler toprağa veriliyor

Güncelleme Tarihi:

Sivasta hayatını kaybedenler toprağa veriliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2014 08:45

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 2'si çocuk 3 kişinin cenazesi, Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi.

Haberin Devamı

Van'dan Ankara'ya giden Yıldırım Ayaz yönetimindeki 63 AS 600 plakalı yolcu otobüsünün Sivas-Ankara karayolunun Yaraşbeli mevkisinde buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildiği kazada ölen Sema Nur (6) ve Dilan Yaş (8) kardeşler ile Şevki Atmaca'nın (57) cenazesi, sabah erken saatlerde Sivas Belediyesine ait cenaze aracıyla Erciş ilçesine getirildi.

Çocuklardan Semanur ve Dilan Yaş'ın cenazelerinin aynı tabut içerisinde ilçeye getirilmesi, yakınlarını gözyaşına boğarken, Yeşilova Merkez Camisi'nde çocuklar için cenaze namazı kılındı. Cenazeler, daha sonra Latifiye Mahallesi'ndeki Seyyit Muhammed Kabristanı'nda gözyaşları arasında defnedildi.

Baba Maksut Yaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, beyin ameliyatı olan eşinin kontrolü için Ankara'ya gitmek üzere otobüse bindiklerini anımsatarak, otobüs şoförünün aracı terlikle sürdüğünü ve kaza sırasında uyuduğunu iddia etti. Kazada yaralanan anne Çiğdem Yaş'ın tedavisinin ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde sürdüğü öğrenildi.

Bu arada, aynı kazada hayatını kaybeden Şevki Atmaca'nın cenazesi de Erciş'in Çeleibağı beldesinde toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!