Özak tek patron

Güncelleme Tarihi:

Özak tek patron
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2014 01:35

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Aytur Turizm’in elindeki yüzde 32’lik hisseye 27.5 milyon dolar ödeyerek satın aldı.

Haberin Devamı

Bu satın alma ile Ela Quality Resort Otel’in yüzde 89’u Özak GYO’nun, kalan yüzde 11 ise Özak Grubu’na ait diğer şirket ve şahısların olmak üzere tamamı Özak Global Holding’in oldu. Özak Global Holding Başkanı Ahmet Akbalık, “Ortaklarımızın tutumu nedeniyle uzun süredir yatırım planlarımızı uygulayamıyorduk. Yaptığımız alımla turizmde önümüz açılacak ve yatırımlarımız hızlanacak” dedi.
Demre ve Didim’de arsa yatırımları olduğunu söyleyen Akbalık, yatırım için çalışmalara başladıklarını söyledi. Şehir otelciği konusunda da planları olduğunu belirten Akbalık, ilk şehir otelini İstanbul’da hayata geçireceklerini ifade etti. Bayrampaşa Hayattepe, Ataşehir Bulvar 216 gibi projeleri bulunan Özak GYO, son olarak Kazlıçeşme’de Emlak Konut GYO’ya ait araziye Yenigün İnşaat ve Delta ile verdiği 4 milyar 240 milyon lira teklifle dikkat çekmişti. 111 dönümde karma proje geliştirecek ortaklar Emlak Konut’a 1 milyar 568.8 milyon lira ödeyecek.

Haberin Devamı

Satılık konut ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!