Üçüzlere yardım

Haberin Devamı

Ayşe Hanım merhaba;
20 Ocak’taki yazınızda Kemal isimli kişi tarafından bahsedilen üçüzlere kıyafet yardımında bulunmak isterim.

Üçüzlerin yaşları nedir?
Adres-iletişim yönlendirir misiniz?

Sağlıklı-mutlu günler.
Havva

CEVAP: Sevgili Havva, iletişim bilgileri sana gönderildi. Detaylı bilgileri onlardan edinirsin. Harikasın, sevgiler.

ÇARESİZİM SESİMİ DUYUN

Merhabalar Ayşe kızım,
Sana daha önce de yazdım fakat cevap alamadım, ne kadar üzgün ve sıkıntılıyım bilemezsin.
84 yaşındayım, torunum şeker hastası. Sgk borcunu ödeyip hastaneye dahi yatamıyor.
Hayatımızda hiç bu kadar darda kalmadık. Allah kimseyi dara düşürmesin, ev kiramızı aylardır ödeyemiyoruz ev sahibi kötü şeyler olacak diye tehdit ediyor, korkuyorum, torunumun başına bir şey gelmesin evladım o benim hayata tutunma dalım ne olur hayırsever evlatlarım duyun sesimi.
Borçluyum, zordayım, korkuyorum, her an kapıya atılma korkusu yaşamak bu yaşta daha da zor evladım ne olur bir cevap gelsin umutla bekliyorum... Allah kimseyi çaresiz, umutsuz bırakmasın...
Refika

Haberin Devamı

CEVAP: Refika Teyzeciğim, öncelikle torununa geçmiş olsun. Epostanı daha önce de yayınlamıştık ancak yardım etmek isteyen olmamıştı. Şimdi tekrar yayınlıyorum talebini. Okur dostlarımdan sana yardımcı olmak isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Öperim ellerinden.

KURTAR ABLA

İyi günler abla,
Ben köyde oturuyorum, geçimimi zeytin toplama vb işlerle sağlıyorum. Maddi durumumuz çok iyi olmadığından abim okumama ve sınavlara girmeme izin vermedi.
Ben de gizliden geçiş hakkımı kullandım, az biriktirilmiş param ve komşularımın desteğiyle topladığım parama katkı sağlayacak, okumama destek verecek ablalarımı, abilerimi bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Mine

CEVAP: Mineciğim, azmine hayran kaldım. okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

HARÇ PARAMI ÖDEMEM GEREK

Ablacığım nasıl yazacağımı bilemedim, hayatımda ilk defa böyle bir şey yapma zorunda kaldım, aslında nasıl anlatacağımı da bilemiyorum.
Öğrenciyim, Balıkesir üniversitesinde okuyorum. Babamın şu an durumu iyi olmadığımdan ben de yazın çalıştığım işyerimden maaşımı alamadım, sadece ufaktan biriktirdiğim parayla 2 ay falan geçimimi sağladım.
İşyerinden patron “ödemem” deyip küfrü bastıktan sonra arayacak yüzüm kalmadı.
Şimdi 3 aydır kiramı ödeyemiyorum, ev sahibi evden çıkardı, arkadaşlarda kalıyorum, onlara da yüzüm tutmuyor artık.
Bir de bu ay harç paramı ödeyeceğim, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Umarım ağabeylerim, ablalarım bir yardımda bulunurlar şimdiden teşekkürler.

Mesut

Haberin Devamı

CEVAP: Sevgili Mesut, okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.


ÜÇÜZLERE YARDIM

Selam Ayşe,
Üçüzlerin iletişim bilgilerini alabilir miyim? Mama ve eşya yardımında bulunmak istiyorum.
Öpüyorum seni

İzlem

CEVAP: Sevgili İzlem, iletişim bilgileri sana gönderildi. Harikasın, sevgiler.


AĞIZ KOKUSU

Merhaba Ayşe Hanım,
Ben 26 yaşında bir genç kızım, benim sene 2006 ya da 2007 başladı ağız kokusu sorunum ve halen de çekiyorum.
Şu bir aydır psikolojim bozuldu, insanlar benden kaçıyorlar. Lütfen bana yardım edin. Bir an evvel cevap verin. Moralim çok bozuk. Teşekkürler.
Nimet

CEVAP: Sevgili Nimet, geçmiş olsun. Bir doktor okur dostumdan açıklama isteyelim buradan, cevap gelirse yine bu köşede yayınlarım. Ama acaba şeker hastalığı var mı, baktırdın mı? O da ağız kokusu yapar benim bildiğim kadarı ile bir de elbette bir diş doktoruna görünmelisin. Bu konuda da sana destek vermek isteyen okur dostum olursa bilgilerini yönlendireceğim. Sevgiler.


YARDIM

Haberin Devamı

Adımın yayınlanmamasını rica ederim.
20.01.2014 tarihli köşenizde yayınlanan “Ailem beni zorla evlendirmek istiyor” başlıklı gönderisi olan Üniversite öğrencisi Dilara’ya bir miktar yardımda bulunmak istiyorum.
İletişim bilgileri ve varsa banka bilgisini göndermenizi rica ederim. Adımı yayınlamamanızı rica ederim.
İyi günler.

CEVAP: Benim canım isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. İletişim bilgileri sana gönderildi. Öpüyorum sarılarak.

KIYAFET YARDIMI YAPMAK İSTİYORUM

Ayşe Hanım merhaba;
Ben işten vakit buldukça yazılarınızı okuyorum. Yardım çağrılarına yer vermeniz çok hoşuma gidiyor. Benim durumum da çok iyi değil ama elimden geldiğince yardım etmek istiyorum. Maddi bakımdan edemesem de kıyafet olarak etmek istiyorum.
M-XL beden arası kıyafet mevcut elimde.
39 numara bayan bot ve çizme 2 adet.
Bir adet elektrik süpürgesi sağlam, çalışır halde. İhtiyacı olan biri varsa bilgilerini bana iletebilir misiniz?
Teşekkürler
Buket

Haberin Devamı

CEVAP: Sevgili Buket, okur dostlarımdan bunları talep eden olursa sana yönlendireceğim. Keşke herkes senin gibi ufak ama yardım edilen için çok anlamlı olacak yardımlar yapabilse. Öperim.

GÜLSÜM BİLGİLERİ

Ayşe Hanım günaydın,

Kıyafet yardımı isteyen Gülsüm Hanım’ın iletişim bilgilerini verebilir misiniz? Lütfen gazetede ismimi yayınlamayın. İndirimli çalıştığınız kargo firması var mı? İki bayanın bilgilerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler

CEVAP: Benim canım isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. İletişim bilgileri sana gönderildi. Öpüyorum sarılarak.

GÜLSÜM VE DİLARA

Ayşe Hanım merhaba,

20.01.2014 tarihli köşenizde Gülsüm ve Dilara adlı kızlarımızın zor durumda olduklarını gördüm ve yardımcı olmak istiyorum.
Ben daha Önce 04 Kasım 2013 tarihli köşenizde Cankız'a yardımcı olmuştum.
Sizi okumayı çok seviyorum ama okudukça çok üzülüyorum. Geceleri gözüme uyku girmiyor. Ama ben mümkün oldukça gençlerimizin okuması için yardımcı olacağım. Bana bu kızlarımızın adreslerini açık bir şekilde iletirseniz çok memnun olurum.
Saygılarımla
Özcan

Haberin Devamı

CEVAP: Özcan Bey, iletişim bilgileri size gönderildi. Harikasınız, sevgiler.

İHTİYACIM VAR

Ablacığım iyi günler.
Ben üniversitede okuyorum, ailemin maddi sıkıntıları olduğundan dolayı geçim sıkıntısı yaşıyorum.
Bayan olduğumdan dolayı da her işte çalışamıyorum, çalıştığım işlerde bayan olduğumdan dolayı insanların kötü yaklaşımına maruz kalıyorum.
Bu ay harç param var, bir de çok zor durumda kaldım. Umarım yardımcı olacak abilerim ve ablalarımın ilgisine şimdiden teşekkürler.
Cansu

CEVAP: Sevgili Cansu, okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

DİLARA BİLGİLERİ

Ayşe Hanım,

Ailem beni zorla evlendirmek istiyor diyen Dilara’nın iletişim bilgisini alabilir miyim?

CEVAP: Benim canım isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. İletişim bilgileri sana gönderildi. Öpüyorum sarılarak.

YARDIMINIZA İHTİYACI OLAN ÜÇÜZLER

Ayşecim Merhaba,
Ben İstanbul'dan Dicle. Seni sürekli takip ediyorum. Daha önce de sana kendimle ilgili, seni beğendiğimle ilgili mailler yollamıştım.
Benim 10 aylık yeğenim var. Bugünkü yazında üçüzleri okuyunca çok üzüldüm.
Üçüzlerin kaç aylık olduğunu iletebilir misin rica etsem?

Teşekkürler
Dicle

CEVAP: Sevgili Dicle, iletişim bilgileri sana gönderildi. Detayları kendilerinden öğrenebilirsin. Sevgiler.


BİLGİSAYAR TALEBİ

Merhaba Ayşe Hanım,
Bana yardım eder misiniz, finallerim başladı ve bilgisayara ihtiyacım var.
Bir arkadaşa yazınızda gördüm, hemen geldi laptop. Yardımcı olur musunuz?
Savaş

CEVAP: Sevgili Savaş, okur dostlarımdan sana laptop vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

38 BEDEN VE BURS

Ayşe Hanım,

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/25604977.asp?yazarid=344 bu yazıdaki ilgili öğrencimizin hesap numarası veya iletişim bilgilerini gönderirseniz sevinirim, ufak da olsa bir yardımda bulunmak isterim.

Musa

CEVAP: Musa Bey, iletişim bilgileri size gönderildi. Harikasınız, sevgiler.

YARDIMINIZA İHTİYACI OLAN ÜÇÜZLER

Ayşe Hanım,

20.01.2014 tarihli yardımınıza ihtiyacı olan üçüzler başlıklı ihtiyaç sahibinin iletişim bilgilerini rica edebilir miyim?

İsmimi yayınlamazsanız sevinirim.

CEVAP: Benim canım isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. İletişim bilgileri sana gönderildi. Öpüyorum sarılarak.


38 BEDEN VE BURS

Merhaba Ayşe Hanım,
Bugün yazınızda okuduğum 38 beden ve burs başlıklı yazıda destek talebinde bulunan arkadaşımıza yardımcı olmak istiyorum.
İletişim bilgileri hakkında yardımınızı rica ederim.

İyi haftalar.
Merve

CEVAP: Sevgili Merve, iletişim bilgileri sana gönderildi. Harikasın, öpüyorum sarılarak.

PLATO MYO. EGE BURS

Biz liseden beri tanışan ve beraber olan bir çiftiz. Kız arkadaşımın babası işçi emeklisi olduğu için fazla bir gelir sağlayamamaktadır.
Genel olarak tüm faturalarımızı benim babam sağlamaktaydı. Babam hapse girdikten sonra bize 740TL kadar bir kredi kartı borcu bırakmış bulundu. Bu yüzden biz de bu borcu ödemek zorundayız ve acilen bursa ihtiyacımız var. 740 TL zaten neredeyse bir asgari ücret.
Evde 3 öğrenci kalıyoruz bir de beşinci sınıfa giden bir kız kardeşim var.
İcra takibinin başlamaması için Ö.’in ya da benim okulu 2 sene dondurmamız gerekiyor. Bu durum bizi şimdi olmasa da daha sonra daha büyük bir problem olarak karşımıza çıkacak çünkü ben okulu dondurduğum takdirde ben asker kaçağı olarak çalışmam gerekecek Ö.’in ailesi de onun iki sene okulu dondurmasına müsaade etmeyeceği için mağdur durumdayız. Yardımlarınızı bekliyoruz, emeğiniz için teşekkür ederiz.

Ege
CEVAP: Sevgili Ege, okur dostlarımdan sana ve kız arkadaşına burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.


ÇARESİZ KALMAKTAN YORULDUM
Ayşe Hanım merhabalar,

20.01.2014 tarihli köşenizde Çaresiz Kalmaktan Yoruldum başlıklı yardım isteyen 9 Eylül iktisat öğrencisinin iletişim bilgilerini alabilir miyim?

Adımı yayınlamazsanız sevinirim

Saygılarımla,

CEVAP: Benim canım isimsiz melek okur dostlarım iyi ki varsınız. İletişim bilgileri sana gönderildi. Öpüyorum sarılarak.

GARİP ÇOCUK

Yazıp yazmamak arasında çok düşündüm Ayşe Abla.
Kısaca durumumu anlatayım. Babamın çok borcu var ve bana pek yardımları olmuyor. Ben çalışmayı denesem de olmadı, derslerimi olumsuz etkiledi.
2. dönem kayıt ücretim geliyor ve kira ücretimi nasıl ödeyeceğim kara kara düşünmeye başladım ve köşenizi gördüm. Bir yardım olacak mı bilmiyorum yine de yazmak istedim. Burs yardımı olur mu, çok çaresiz kaldım.
Garip Çocuk
CEVAP: okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

NİKÂH YAPACAĞIZ

Merhaba Ayşe Hanım,
Bu e-maili atmadan önce günlerce düşündüm. Ben kamuda taşeron firmada asgari ücretle çalışan binlerce üniversite mezunundan biriyim.
12.000 TL kredi çekerek düğün hazırlıklarına başladım. Ancak aldığım maaşın üçte birini 4 sene boyunca krediye ödemek zorundayım.
Kız arkadaşım yabancı uyruklu olduğu için sadece nikâh yapacağız. Maddi durumum olmadığından istediğim fiyata kiralık ev bulamıyorum.
Ailemle de kalma imkânım yok. Daha önce beyaz eşya almıştım ancak mobilya alma konusunda da sıkıntı çekeceğiz.
Fakat eşim bunu dert etmiyor. Bizim için birlikte olmak ve 1+1 bir evde olmak bile yetecek. Maalesef kredi bizim boynumuzu büküyor.
Dairede arkadaşlarım sizi okuyor. O kadar utanıyorum ki. Umarım benim yazdığımı anlamazlar. Bana yardımcı olabileceğinizi umuyorum. Bu maili okumanız bile benim için ayrı bir mutluluktur.
Saygılarımla

İyi Çalışmalar

CEVAP: okur dostlarımdan sana bu konuda destek vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Mutluluklar dilerim.

BURS YARDIMI

Merhaba Ayşe Hanım.
Ben üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencisiyim.
Dershaneye gidiyorum ama benden başka ablam da üniversitede okuduğu için maddi anlamda zorluk çekiyoruz. Bu konuda yardımcı olabilecek herkesten yardım beklerim.
İsmimi yayınlamazsanız sevinirim.
Hoşçakalın

CEVAP: okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

BURS BAŞVURUSU

Merhaba Ayşe Hanım. Ben Yunus Ordu Üniversitesi’nde işletme 2.sınıfım.
Sizi internette dolaşırken gördüm ve yardımcı olabileceğinizi düşündüm. Babamın şu anda maddi durumu iyi olmadığı için geçinmekte biraz zorluk çekiyorum.
4 kardeşiz ve yardım bekliyorum 400 TL gibi bir masrafım oluyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Yunus

CEVAP: Sevgili Yunus, okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

HER ŞEYE RAĞMEN BEN BU OKULU BİTİRMEK İSTİYORUM

Merhaba Ben Ali, bu sene üniversiteye yeni başladım bütün zorluklara rağmen.
Ailem okumamı istemiyor ama kendi çabalarımla buraya kadar geldim. Şimdi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ndeyim ama burada hayat çok zor ve imkânlar sıkıntılı yaşadığım evin kirası 600 TL, 2 arkadaş evde kalıyoruz. Ben boş zamanlarımda ne iş bulursam yapmaya çalışıyorum. Ama gerçekten çok zor oluyor ve maddi hiçbir desteğim yok. Her şeye rağmen ben bu okulu bitirmek istiyorum ve sizden yardım istiyorum.
Ali

CEVAP: Sevgili Ali, okur dostlarımdan sana burs vermek isteyen olursa bilgilerini ona ileteceğim. Başarılar dilerim.

KESER İLKOKULU-ORTAOKULU KESER KÖYÜ SORGUN/YOZGAT
Merhaba öncelikle ilginize teşekkür ederim.
Okulum Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı 37 km uzaklıkta bir köy okuludur.
Genel olarak okulumuzun İHTİYAÇLARI:
-Kırtasiye Malzemeleri
-Öğrencilerimizin seviyesine uygun hikâye kitapları, romanlar ve derslere yardımcı kaynaklar
-Anasınıfı için oyuncaklar malzemeler
-Spor etkinliklerinde kullanacağımız top vb.
Beden Eğitimi dersi malzemeleri
HAKKI BOZDAĞ Sınıf Öğretmeni: 0535 395 27 15 /hakkim-hakkim@hotmail.com
Okul Sabit Telefon Numarası: 0354 432 11 54
Açık Okul Adresi: Keser İlkokulu/Ortaokulu Keser Köyü Sorgun-Kadışehri Yolu 35.Km Sorgun/YOZGAT
Okul Web Adresi:
1)Keser İlkokulu: http://keserilkokulu.meb.k12.tr/
2)Keser Ortaokulu: http://keserortaokulu.meb.k12.tr/


HACIBUDAK İLKOKULU HACIBUDAK KÖYÜ MERKEZ/KAHRAMANMARAŞ
Merhaba,
İyi akşamlar. Okulumun okuma kitabı ihtiyacı bulunmaktadır. Yardım edebilir misiniz? Ben Kahramanmaraş'ın ücra bir köyünde müdür yetkili sınıf öğretmenliği yapıyorum.
Öğrencilerim kitaplar eski ve az olduğunu için okumak istemiyorlar. Kendim bir set aldım, okudular, bitti. Aklıma arkadaşlardan yardım istemek geldi. Size yönlendirdiler.
Ben sizden okulumuzdaki tüm sınıflar için hikâyeler istiyorum. Bir de yazıcımız yok.
Test çözdürüyorum ama tahtaya deftere yazdırdığım için bir derste 3-4 soru çözebiliyorum yaprak test, tatil çalışma kitapları, etkinliklerde de kullanmaları için fon kâğıtları, kırtasiye malzemeleri de gönderirseniz size çok minnettar kalırım.
Eğer imkânınız varsa kitapları tüm okul için istiyorum.
Okulum 1’den 4’e kadar 4 sınıflı bir okul.
Haddimi aşmak yüzsüzlük yapmak istemiyorum. Ben sizden okulum için hikâye, test, çalışma kitapları istiyorum.
Haberinizi bekliyorum.
İHTİYAÇLARIMIZ:
*Öğrencilerimizin seviyesine uygun hikâye, okuma kitapları
*Yazıcı
*Kırtasiye Malzemeleri
*Yaprak testler, test kitapları
*Tatil çalışma kitapları, derslere yardımcı kaynaklar
*Fon kâğıtları Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni Nazlı ÜSKÜNDAĞ:0 538 574 46 33
nazliuskundag@hotmail.com
Okul Sabit Telefon Numarası: Yok
Okul Açık Adresi: Hacıbudak İlkokulu Hacıbudak Köyü Merkez/KAHRAMANMARAŞ
Okul Web Adresi: http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/46/01/587046/index.html


CENGİZ SANİ İLKOKULU ÖZEL EĞİTİM SINIFI (ZİHİNSEL ENGELLİ ÖĞRENCİLER) BUCA/İZMİR
Cengiz Sani İlkokulu özel eğitim sınıfının genel fiziki durumu şu şekildedir. Masa, dolap, demirbaşlar bulunmaktadır. Ancak Kenarları korumalı sandalye bilgisayar ve eğitim materyali eksiğimiz bulunmaktadır.
Fiziki ortam olarak da sınıfımız özel eğitim sınıfına uygun sadece yer kaplaması yok.
Kendi okulumdaki öğretmen arkadaşlar ile bugün görüştüm spor malzemeleri istiyorlar.
Bir de Özel Eğitim Sınıfının İhtiyaçları eksik. Ayrıca öncelik özel eğitim sınıfının ihtiyaçlarını karşılarlarsa seviniriz. Öğrencilerin eğitimleri aksıyor dediler.
İHTİYAÇLARIMIZ:
*Bilgisayar
*Projeksiyon
*Lazer Yazıcı
*Kenarları korumalı Sandalyeler
*Yer Kaplaması
*Özel Eğitim Materyalleri eğlenerek oynuyorum okumayı pekiştirme seti,
Dikkat geliştirme seti
(4-5-6-7-8 yaş) akıllı düğmeler kavram setleri
Destek eğitim seti
Resimli Kartlar
Kitaplar
Seslerle Öğreniyorum
Görsel Eğitim 3 – 4 Yaş Ürün Seti
Hikâye Masal küpü
Çocuk (Ben büyüyorum dizisi)
eğitim ve rehabilitasyon gereçleri
Üfleme tahtası
Ahşap memory kartları
Düz yazı okuma yazma seti
Kavramlar ahşap nesi yok seti
Kalemli ip 6 lı set
Ahşap günlük bakım seti
Ahşap ilişkilendirme seti
Ahşap oyun kartları
Üçlü koordinasyon kanal çalışması
2 kademeli boncuklar
Mozaik oyun
280 parça katlı dede katlı nine büyük insan maketi
puzzle dolabı ve (puzzle ile birlikte)
Beceri küpü
Zıt kavramlar puzzle
Kalemli ip 15’li Geometrik Nesne Kartları
Ahşap İlişkilendirme puzzle
Matematik minderi
Kavram setleri
Ahşap kutulu trafik işaretleri
Ahşap puzzle
Vücudumuz ahşap puzzle-
Meslekler ahşap vida çalışması
Cırtcırt çalışması
Ahşap puzzle -yatak odası
Ahşap puzzle -yemek odası
Ahşap puzzle-sayı sayma
Ahşap kutulu hayvanlar
Ahşap kutulu eşleştirme duygu ve eylem kartları
Görsel eğitim seti
-kutu sözlük
Eğitim kartları
Rakam nesne eşleme set
Otizmde sembol pekiştireç
Evcilik seti
Arabalar
Tamir seti
İlginiz için teşekkür ederim
Özel eğitim Öğretmeni Funda SEL
ayazsel14@yahoo.com
Okul Sabit Telefon Numarası: 0 232 452 10 13
Okul Açık Adresi: Cengiz Sani ilkokulu Özel Eğitim Sınıfı Seyhan Mah. 550.Sok. No:1 Buca/İzmir
Okul Web Adresi: http://www.cengizsani.meb.k12.tr/

Yazarın Tüm Yazıları