Gaziantepspor 0 - 0 Galatasaray

Güncelleme Tarihi:

Gaziantepspor 0 - 0 Galatasaray
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2014 17:44

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Başladığı gibi biten karşılaşmada ev sahibi Gaziantepspor çok sayıda gol fırsatından yararlanamadı. Galatasaray 2. yarının ilk maçında puan kaybederken yarın Fenerbahçe galip gelirse iki takım arasında puan farkının 10'a çıkması ihtimali var.

Haberin Devamı

STAT:Kamil Ocak
HAKEMLER: İlker Meral, Cem Satman, Hakan Yemişken
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas, Şenol Can, Haris Medunjanin, Turgut (Dk.85 Ekrem), İbrahim (Dk78 Birol), Kemal, Serdar, Stankevıcıus, Binya, Mustafa, Cenk Tosun
GALATASARAY: Muslera, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba, Umut (Dk. 64 Salih), Hakan, Semih, Eboue (Dk.78 Ceyhun), Emre (Dk.55 Amrabat), Sabri
SARI KART: Dk.13 Cenk Tosun(Gaziantepspor)




KARŞILAŞMADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
-Karşılaşma 0-0 sona erdi.
-71. dakikada Gaziantepspor mutlak bir gol fırsatını harcadı. Gaziantepsporlu iki oyuncu Muslera ile karşı karşıya kaldı ancak mutlak gol fırsatını değerlendiremedi.
-55. dakikada Gaziantepspor İbrahim Akın'ın plase vuruşuyla gole yaklaştı top az farkla auta çıktı.
-Karşılaşmanın 2. yarısına Gaziantepspor başladı.
-Karşılaşmada ilk yarı golsüz beraberlikle sonuçlandı.
-40. dakikada Gaziantepspor sağ kanattan etkili geldi. Kaleci Muslera gelen ortayı bloke etti.

Haberin Devamı



-33. dakikada Gaziantepspor ceza sahasında Şenol Can'la Eboue arasındaki ikili mücadelede gözler hakeme döndü. Hakem devam dedi.
-22. dakikada Eboue ile Galatasaray'ın yardımcı teknik direktörü Tugay arasında bir atışma oldu. Tugay bir pozisyonda Eboue'yi uyarırken o da hocasına karşılık verdi.
-21. dakikada Galatasaray 3-5-2 sisteminden vazgeçerek 4-4-2'ye döndü. Eboue sağ, Sabri sol beke geçerken stoperler Semih ve Hakan Balta oldu. Orta saha göbeğini Melo ve Selçuk oluştururken Umut ve Emre kanatlara geçtiler. İleri ikili de ise Drogba ve Sneijder var.
-Cenk Tosun 13.dakikada Melo ile mücadelesinde ceza sahası içinde yerde kaldı. Herkes penaltı kararı beklerken, hakem İlker Meral, Cenk'e sarı kart gösterdi. Melo, rakip oyuncunun kendini yere attığı belirtip sinirlenirken Cenk'te kendini yere attığın kabul edip hem hakemden hem de Melo'dan hemen özür diledi.
-4. dakikada Melo'nun ceza sahası dışından çektiği şutu Karcemarskas güçlükle engelledi.
-Maça Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başlandı.


KORKULAN OLDU CHEDJOU SAHAYA ÇIKAMADI
Galatasaray'da önceki gün belindeki ağrı nedeni ile tedbir amaçlı dinlendirilen Aurelien Chedjou, Gaziantepspor maçına yetişemedi. Mancini de Chedjou'nun hafif sakatlığı üzerine Gaziantepspor maçı kafilesine Dany'yi dahil etmişti. Ve dün sabah yapılan çalışmada belinde ağrı hisseden Chedjou maç kadrosundan çıkarıldı. Mancini, Chedjou yerine defansa Melo'yu çekip orta sahada Emre Çolak'a şans verdi.Galatasaray'da önceki gün belindeki ağrı nedeni ile tedbir amaçlı dinlendirilen Aurelien Chedjou, Gaziantepspor maçına yetişemedi. Mancini de Chedjou'nun hafif sakatlığı üzerine Gaziantepspor maçı kafilesine Dany'yi dahil etmişti. Ve dün sabah yapılan çalışmada belinde ağrı hisseden Chedjou maç kadrosundan çıkarıldı. Mancini, Chedjou yerine defansa Melo'yu çekip orta sahada Emre Çolak'a şans verdi.

ARKADAŞLARI AYDIN'I UNUTMADI
Galatasaray takımı sahaya ısınmak için özel bir tişört ile çıktı. Sarı kırmızılı futbolcular Elazığ maçında ayak bileği kırılan Aydın Yılmaz'ı unutmayarak "Geçmiş olsun Aydın" yazılı tişörtlerle sahada ısındılar.

PROTOKOL DOLDU TAŞTI
Gaziantepspor Kulübü, Galatasaray maçına gösterilen yoğun ilgi sonrasında protokol tribünü biletlerini de satışa sununca dünkü maç öncesinde ilginç görüntüler ortaya çıktı. Kamil Ocak Stadı'nda çok sayıda kişi protokol tribününde ayakta kaldı. Ve maç öncesinde protokol tribünğnde kısa süreli izdiham yaşanmasına neden oldu

Haberin Devamı

GAZİANTEPSPOR'DAN İLGİNÇ SÜRPRİZ
Maçın başlamasına yarım saat kala sanatçı Latif Doğan statta tribünleri selamlayıp mini bir konser verdi.

Mancini, “Bruma” tartışmalarına göndermeyle cevap verdi:

TÜRK FUTBOLUNDA ETİK OLMAYAN OLAYLAR YAŞANDI

İtalyan hoca, “Son dönemde etik tartışmaları yaşanıyor. Ama baktığımız zaman da Türk futbolunda etik olmayan bazı olaylar yaşandığı ortada” dedi.

G.SARAY Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gaziantepspor maçı sonrası sert açıklamalar yaptı. Bruma’nın transferi konusunda yaratılan tartışmalarla ve “Etik”lik meselesiyle ilgili bir soru üzerine İtalyan hoca, “Etik değil tartışmaları yaşanıyor, ama baktığımız zaman Türk futbolunda etik olmayan bazı olaylar yaşandı. O yüzden bu olayı çok da tartışmanın anlamı yok. Diğer taraftan da Türk Futbol Federasyonu’nun koyduğu yabancı kontenjan kuralı var. Bu da elinizi kolunuzu bağlıyor. O yüzden çok fazla etik, etik değil tartışmasına takılmamamız lazım” dedi.

KAYIPLARINI BEKLEYECEĞİZ

Önlerinde 16 maç olduğunu belirten Mancini, “Fenerbahçe kazanınca puan farkı artacak. Bizim yapmamız gereken kendi oynayacağımız karşılaşmalara odaklanmak. Kendi maçlarımızı kazanıp, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Mutlaka bir şans gelecektir diye düşünüyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

DANY, RİERA VE AMRABAT GİDECEK

MANCİNİ, Galatasaray’dan gidecek isimleri de açıkladı... İtalyan teknik adam, transfer yapabilmek için Dany, Riera ve Amrabat’ı göndermeyi düşündüklerini belirtirken, bir stoper takviyesi yapmayı da düşündüklerini doğruladı.

Mancini, “Bir stopere ihtiyacımız olduğu ve almak istediğimiz doğru. 2 oyuncumuz da sakatlık yaşadı. Önümüzde 5 gün var ve farklı çözümler üzerinde yoğunlaşacağız. Önümüzde Hajrovic ve Telles’in lisans sorununu çözmek için birkaç gün daha var. Bu sorun çözülecektir. Aramıza yeni katılan oyuncularla daha iyi bir seviyeye gelebiliriz. Farklı sistemler denedik. O yüzden oyunumuzu geliştirmemiz gerekiyor” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞLI HOCALARA KAPTIRDILAR

Galatasaray en çok eski Beşiktaşlı futbolcuların teknik direktörlük yaptığı takımlardan çelme yedi.

CİMBOM, ligde eski Beşiktaşlı futbolcuların çalıştırdığı takımlara karşı oynadığı maçlarda 10 puan kaybetti. Sezonun 3. haftasında Ertuğrul Sağlam’ın Eskişehirspor’u ile 0-0, 4. haftada Samet Aybaba’nın Antalyaspor’u, 6. haftada Rıza Çalımbay’ın Ç.Rizespor’u ve 15. haftada Mehmet Özdilek’in Gençlerbirliği ile 1-1 dün de Sergen Yalçın yönetimindeki Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldı. Okan Buruk yönetimindeki Elazığspor’u ise 2-0 yenmeyi başardılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!