Kaf-Kaf yenilmez

Güncelleme Tarihi:

Kaf-Kaf yenilmez
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2014 02:06

PTT 1. Lig'de ilk yarının son 4 maçında 3 yenilgi 1 beraberlik alan Karşıyaka, yeni teknik patronu Yusuf Şimşek yönetiminde yenilmeyi unuttu.

Haberin Devamı

Üst üste alınan Balıkesirspor, Samsunspor ve Bucaspor mağlubiyetlerinin ardından Sait Karafırtınalar'la yollarını ayıran Kaf-Kaf, teknik direktörsüz çıktığı ilk yarının son maçında Ankaraspor'la 1-1 berabere kaldı. Şimşek yönetiminde başladığı ikinci yarıda Şanlıurfaspor'u 1-0, Adanaspor'u 2-1 yenen yeşil-kırmızılı ekip, Mersin İdman Yurdu ile 0-0 berabere kalarak 26 puana ulaşıp rahat bir nefes aldı.
“Bizi hiçbir takım yenemeyecek” hedefiyle işbaşı yaptığını söyleyen Yusuf Şimşek, “Bu ligde her takımı yenecek güçteyiz. Hiçbir maçta mağlup duruma düşmek istemiyoruz. Puan olarak hala gerideyiz ama Play-Off çok uzak bir hedef değil” dedi. Yusuf Şimşek, yağmurlu havaya rağmen Mersin maçında stada akın eden taraftara da teşekkür etti. Karşıyaka'da Rıdvan cezalı duruma düşerken yönetim ikinci yarıda 3 maçı 7 puanla geçen takıma 2'şer bin TL ekstra prim dağıtma kararı aldı. Stoper konusunda acele etmeme kararı alan kurmaylar Metin'i A takımla antrenmana çıkarıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!