DVD

Güncelleme Tarihi:

DVD
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2014 01:22

Haberin Devamı

Öyle Sevdim ki Seni

Trajik bir aşk hikâyesini odağına alan film, Sovyetler Birliği’nin dağılmasıyla hayatı altüst olan Olga’nın (Alma Terzic) öyküsünü anlatıyor. Olga esasında 1900’lü yılların başında taş ustası olarak çalışan ve Yalta’ya gidip burada işine devam eden Mustafa Usta’nın torunudur. Sovyetler’in dağılmasının ardından Sarp sınır kapısı açılır; Olga çalışmak ve yeni bir düzen kurmak için Trabzon’a gelir. Ne var ki kısa zaman içerisinde Trabzon’a o bölgeden gelen her kadının Nataşa olarak adlandırılması sorunuyla o da tanışır. Bu esnada Cemal (Oktay Gürsoy) ile karşılaşması işleri iyiden iyiye karıştırır. Öyle Sevdim ki Seni, Orhan Tekeoğlu imzalı bir ilk film.

Karnaval

Film, evden eve halı yıkama makinesi pazarlayan Alis (Serdar Orçin) ve babasının düğün salonunda pastacılık yapan Demet’in (Tülin Özen) aşkını mizahi bir üslupla anlatıyor. 30’lu yaşlardaki Alis babasıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle evden kovulur ve arabada yaşamaya başlar. Bu süreçte tek derdi hayatını sürdürebileceği düzenli bir işe girebilmektir. Tam da bu sırada halı yıkama makinesi pazarlamacısı olma şansını elde eder. Sonrasında tesadüf eseri karşılaştığı Demet ile arasında gelişenler sayesinde hayallerini gerçekleştirme fırsatını yakalarlar. Karnaval, Can Kılcıoğlu’nun ilk uzun metraj deneyimi.

Bir Dünya ki...

Haberin Devamı

Fragman seslendirme sanatçılarının acımasız dünyasında büyük mücadele veren ve sektörün zirvesindeki isimle, yani babasıyla doğrudan rekabet etmek zorunda kalan bir ses eğitmeninin neşeli ve samimi hikâyesini konu alan ‘Bir Dünya ki...’ filminin başrolü Bağlanmak Yok filmindeki performansıyla akıllarda yer edinen Lake Bell’e ait. Oyuncu kadrosunda Demetri Martin, Fred Melamed, Rob Corddry, Michaela Watkins ve Ken Marino’nun yanı sıra Eva Longoria ve Geena Davis gibi sürpriz isimler de küçük rollerde yer almakta.

Sonsuz Kaçış

Eski yarış pilotu Brent Magna, kaçırılan eşini kurtarmak için Bulgaristan’da dolaşırken zaman aleyhinde ilerliyor. El koyduğu Ford Shelby GT500 Super Snake’de hoparlörden gelen kimliği belirsiz sesin verdiği ve giderek daha tehlikeli hale gelen görevleri yerine getirmeye çalışıyor. Başarısız olursa Brent’in eşi ölecek. Selena Gomez ve Ethan Hawke başrolleri paylaşıyor.

Hükümet Kadın 2

Haberin Devamı

Hükümet Kadın filminden 7 yıl önce... Yıl 1949. Mevsim bahar. Yasaklı yıllar. Kitaplar, gazeteler, kelimeler hüküm giymiş, hürriyet dedikleri hep vaat, hep vaat. Tek umut, açılan sandık sayısı ve geçerli oy sayıları! Güneydoğu’nun ilk kadın belediye başkanı Xate, kendisini bekleyen bu başkanlık görevinden habersiz, Midyat Belediye Başkanı Aziz Veysel’in eşi olarak yaşamaktadır. Bir sabah eşini başkanlık görevine uğurlarken kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu sürpriz, Xate ile Faruk’u yeniden karşı karşıya getirecektir. Üstelik ağzından yalan çıkamayan Xate ile yeri gelince kendine bile yalan söyleyebilen iflah olmaz başkan adayı Faruk, meydanlarda seçim vaatleri ile yarışacaktır. Kasabanın gündemine bomba gibi düşen erken seçim haberiyle her şey karışır, kahkaha zirve yapar!

Zorlu İkili

Haberin Devamı

Akademi Ödüllü Denzel Washington ve Mark Wahlberg, aksiyon dolu Zorlu İkili’de yıldızlardan oluşan oyuncu kadrosunun başını çekiyorlar. Bir uyuşturucu karteline yapılan operasyon başarısız olunca, gizli görevdeki iki ajan -ikisi de bir diğerinin federal ajan olduğunu bilmeden- birlikte kaçmak zorunda kalır. Hayatta kalmak ve kendilerini aklamak için birbirlerine güvenmek zorundadırlar. Filmde Washington ve Wahlberg, performanslarıyla eleştirmenlerden takdir topluyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!