Diyarbakır Emniyeti'nde deprem

Güncelleme Tarihi:

Diyarbakır Emniyetinde deprem
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2014 14:10

Diyarbakır Emniyeti'nde 9 şube müdürünün görev yeri değişti. Bursa'da da 3 ilçe müdürü görevden alındı.

Haberin Devamı

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünde aralarında Asayiş, Çocuk ve Trafik Şubesinin de bulunduğu 9 şube müdürünün görev yerinde değişiklik yapıldı.

Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, hizmetin gerekliliği ve verimliliği açısından görülen lüzum üzerine 9 şube müdürünün görev yerlerinin karşılıklı olarak değiştirildiğini belirterek, "Yeni atanan polis memurları yok. Bu sadece karşılıklı yer değişikliği" dedi.

BURSA’DA BAZI İLÇE EMNİYET MÜDÜRLERİNİN YERLERİ DEĞİŞTİRİLDİ

BURSA Emniyet Müdürlüğü’nde, İnegöl, Orhangazi ve Gemlik İlçe Müdürleri ile 9 polis memurunun görev yerleri değiştirildi.

17 Aralık’taki ’rüşvet ve yolsuzluk’ operasyonu kapsamında, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde de devam eden görevden alma ve yer değiştirmeler, dün akşam da sürdü. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın merkeze alınıp yerine Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ın atanmasının ardından hızlanan tayin furyasına dün akşam üç ilçe emniyet müdürü ve 9 polis memuru da eklendi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevinç’i daha önce görev yaptığı Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne getirirken, İnegöl’e ise Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı atadı. Kaplan’dan boşalan ilçe emniyet Müdürlüğü’ne Gemlik Emniyet Müdürü Erol Gülen, Gülen’in yerine ise Yardımcısı olan Ramiz Erçetin atandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde 17 Aralık’tan sonra aralarında 20’ye yakın şube müdürünün de bulunduğu yaklaşık 250 personelin görev yerleri değiştirilmiş oldu. (Hüseyin TÜCCAR/BURSA - DHA)


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!