İşte Fenerbahçe senaryoları

Güncelleme Tarihi:

İşte Fenerbahçe senaryoları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 00:39

Fenerbahçe'de yönetim bugün yeniden toplanacak ve yol haritası şekillenecek. Bu arada AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın yaptığı açıklamalar da çok tartışılacak... Elitaş, TBMM’de şike yasasını görüştükleri sırada, bir grubun “Şike yasasıyla uğraşmayın” diye kendilerine telkinde bulunduğunu söyledi ve “İtirazlar sonucu ele aldığımız şike davası görüşülüyordu. Bir grup bizden bunu istedi” dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇE’de bugün kritik bir yönetim kurulu toplantısı yapılacak. Toplantıda Yargıtay’ın verdiği şike kararı sonrası yol haritası belirlenecek. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetici arkadaşlarının kritik buluşması öncesi camianın önde gelen isimleri ile görüştük... Sarı lacivertli kulüpte bundan sonra ne yapılacak? Yöneticiler ne düşünüyor? Aziz Yıldırım’ın kararı ne? Başkan geleceğe nasıl bakıyor? Merak edilen sorular, cevap beklerken Fenerbahçe’deki durumu masaya yatıralım...

1- YILDIRIM FAZLA YORUM YAPMIYOR

F.BAHÇELİLER yeniden bir yargılama olması için meclis gündeminde olan yasa değişikliğini bekliyorlar. Bu ihtimal hala devam ediyor olsa da kulüpte en kötü olasılığa göre de hesaplar yapılıyor. Sarı lacivertliler şu an mevcut yönetim düzeninin bozulmamasını istiyorlar. Bu konuda Başkan Aziz Yıldırım çok fazla yorum yapmaktan kaçınıyor. Bu doğrultuda da yönetim tüm hazırlıklarını kötü olasılıklar üzerine yapıyor.

Haberin Devamı

2- 45 GÜN İÇİNDE SEÇİME GİDİLECEK

YARGITAY kararı sonrası Aziz Yıldırım’a verilen cezanın kendisine tebliğ edilmesi durumunda Fenerbahçe’de her şey değişecek. Yıldırım’ın tebligat eline ulaştığı an Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı otomatikman düşecek ve yerine Başkanvekili Abdullah Kiğılı geçecek.
Bu durumda, tüzük gereği 45 gün içinde yapılması gereken seçime kadar sarı lacivertliler beklemeye geçecek.

3- YÖNETİM İSTİFAYI DÜŞÜNMÜYOR

F.BAHÇE’de yönetim kurulu titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Aziz Yıldırım’ın başkanlığının düşmesi halinde, yönetim kurulu istifa etmeyecek görevini sürdürecek. Kongreye kadar mevcut şartlarda yola devam edilecek. Ancak Aziz Yıldırım’a yakınlığı ile bilinen bir hukukçu üye daha şimdiden kulislerde, “Ben Yıldırım dışında bir başkanla çalışmam” diyerek istifa edeceğini belirtti.

4- KULİSLERDE ADI GEÇEN 3 İSİM

F.BAHÇE’de eğer kongreye gidilirse, Aziz Yıldırım sonrası başkanlık koltuğu için adı geçen 3 isim var. Sarı lacivertli kulübü 2015’e kadar yönetecek ekibiyle birlikte yola çıkacak isimler arasında Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün ve Mahmut Uslu üçlüsü şu an ön planda. Bu isimler dışında adaylığı konuşulan şu an için bir kişi yok. Ancak, bu üç isim dışındakilere ise destek verilmeyecek.

Haberin Devamı

5- AZİZ YILDIRIM’DAN GÖRÜŞ ALINACAK

SARI lacivertli yöneticiler, Aziz Yıldırım tekrar cezaevine girse bile kritik konularda ondan görüş almayı sürdürecek.
Yani, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün gizli başkanı yine Aziz Yıldırım olacak. Yıldırım’a olan saygılarını ve bağlılıklarını yönetici arkadaşları bu şekilde gösterecek. Mevcut yönetim kendi içinde bu konuyla ilgili hemfikir olmuş durumda...

“Yıldırım başkanımızdır”

F.BAHÇE Kulübü, KAP’a, Yargıtay’ın şike davasına ilişkin verdiği kararların kendilerine tebliğ edilmediğini ve Aziz Yıldırım’ın başkanlığının devam ettiğini açıkladı.

‘Başkanlık sürer’

SPOR hukukçusu Emin Özkurt, Fanatik Gazetesi’ne, “Usule uygun işlerse Aziz Yıldırım’a tebligatın ulaşması 2-3 ayı bulur. O sürede başkanlık devam eder. Sayın Başbakan’ın söylemleri yeniden yargılamanın kapısını açabilir” diye konuştu.

KAYIP KUPA: 160 BİN TL

F.BAHÇE’nin 1934-35’te bölgesel Marmara Ligi’nde aldığı kupayı Hürriyet buldu. Antikacı Mustafa Özkan, bu kupayı tam 160 bin TL’ye satışa çıkardı.

Haberin Devamı


AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ ELİTAŞ’IN SÖZLERİ ÇOK KONUŞULACAK

“Şike yasasıyla uğraşmayın” dediler

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, şike davasının ardından çok konuşulacak bir açıklama yaptı. TBMM’de şike yasasını görüştükleri sırada, bir grubun “Şike yasasıyla uğraşmayın” diye kendilerine telkinde bulunduğunu söyledi ve “İtirazlar sonucu ele aldığımız şike davası görüşülüyordu. Bir grup bizden bunu istedi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!