Cafercan tamam Onur Alkan yolda

Güncelleme Tarihi:

Cafercan tamam Onur Alkan yolda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 01:00

KARŞIYAKA, ara transferin başından bu yana peşinde koştuğu Cafercan Aksu konusunda mutlu sona ulaşırken Denizlispor'dan Onur Alkan'la da söz kesti.

Haberin Devamı

Tavşanlı Linyitspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Cafercan'ı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın devreye girmesi ile 50 bin TL bonservis bedeliyle Kaf-Kaf'a vermeyi kabul etti.

Galatasaray altyapısından yetişen ve ilk yarıda T.Linyitspor formasıyla 8 gol atan 27 yaşındaki futbolcunun yarın 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Denizlispor'da Yusuf Şimşek'in öğrencisi olan Onur ise kulübüyle mukavelesini feshederek KSK'ye yöneldi. Onur, Ahmet Arı, Can ve Hüseyin'den sonra kadrodaki dördüncü Denizlispor patentli isim olacak.

Pınar Karşıyaka'da tersine tablo

ULEB Eurocup'ta ilk tura fırtına gibi başlayan Pınar Karşıyaka, 2. turda hayal kırıklığı yaşıyor. İlk kez mücadele ettiği zorlu kupanın birinci etabında E Grubu'nda yer alan Kaf-Kaf, ilk 5 maçta 4 galibiyet elde ederek tur vizesini erken aldı. Daha sonra düşüşe geçen yeşil-kırmızılı ekip, gruptaki son üç maçını kaybetmesine rağmen 2. tura yükseldi. 2. turda I Grubu'nda güçlü rakiplerle eşleyen İzmir ekibi, Ulm ve Nanterre'den sonra dün de Cantu'ya yenilip, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı.

Haberin Devamı

Avrupa'daki son 6 maçından yenilgiyle ayrılan Pınar Karşıyaka, özellikle deplasman karşılaşmalarında hayal kırıklığı yaşadı. İzmir temsilcisi bu sezon Avrupa'da 7 dış saha maçında 6 mağlubiyet alırken, I Grubu'nda galibiyeti bulunmayan tek takım olan Kaf-Kaf'ın son 16'ya kalma ihtimali büyük oranda bitti. Karşıyaka kalan maçlarında Cantu ve Ulm'ü ağırlayıp, Nanterre'ye konuk olacak. İlk iki takımın üst tura çıkacağı grupta Nanterre'nin 3, Ulm'ün 2, Cantu'nun 1 galibiyeti bulunuyor.

TAKIMLAR O G M A Y P
-------- - - - - - -
1. JSF Nanterre 3 3 - 267 240 6
2. Ratiopharm Ulm 3 2 1 266 256 5
3. Foxtown Cantu 3 1 2 265 249 4
4. PINAR KARŞIYAKA 3 - 3 198 251 3

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!