İmparator’dan Şeytan’a alkış

Güncelleme Tarihi:

İmparator’dan Şeytan’a alkış
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 01:00

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Altınordu’da gördüklerine hayran kaldı, “İyi ki gelmişim” dedi

Haberin Devamı

ALTINORDU Futbol Akademisi’ni ziyaret eden Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Başkan Seyit Mehmet Özkan ve ekibine teşekkür etti, tesislerin Türkiye’ye örnek olması gerektiğini söyledi. Yeşilyurt Sait Altınordu Yerleşkesi’ni gezen Terim, “Ülke futbolunun böyle anlayışa, tesislere, vizyona ihtiyacı var. Burada 7-8 küçük çocukla sohbet ettim. Farklı şehirlerden geldiklerini öğrendim. Burayı bir okul, ekol olarak benimsemişler. Çok etkilendim. İyi ki gelmişim” dedi.

İmparator’dan Şeytan’a alkış

Avrupa’nın aynısı

Tesislerin üst düzey Avrupa kulüplerinin alt yapısından farkı olmadığını belirten Terim, “Çözümü dışarıda aramaya gerek yok. Altınordu Türkiye’ye örnek olmalı. Bu paradan öte, gönül, emek işi. Ne kadar çok böyle kulüp olursa o kadar çabuk ayağa kalkarız. A harfinden başladım. İnşallah Z harfine kadar her kulüpte böyle tesisler gezerim. Şahsım ve Futbol Federasyonu adına Altınordu’yu kutluyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

Aydın’a üzüldü
TÜRKİYE Futbol Direktörü Fatih Terim, Altınordu ziyaretinde, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Sanica Boru Elazığspor maçında ayak bileği kırılan Galatasaraylı Aydın Yılmaz’ü üzüldüğünü söyledi. Eski futbolcusunun sakatlığının talihsizlik olduğunu belirten Terim, “Futbolun doğasında ne yazık ki sakatlıklar a var. Aydın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa zamanda iyileşerek sahalara döner” dedi.

İmparator’dan Şeytan’a alkış

Anlamlı hediye
ALTINORDU A.Ş. Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Fatih Terim’e, üzerinde Galatasaray’a transfer olduğunda, efsane futbolcu Metin Oktay’la çekilmiş fotoğrafının bulunduğu gümüş tabak hediye etti. Duygulanan Terim, Galatasaray’a transferinde Metin Oktay’ın büyük payı olduğunu dile getirdi.

Hoşgeldin Fatih Dede

FATİH Terim’i Altınordu’nun Yeşilyurt Tesisleri’ne gelişinde U12 takım futbolcuları, “Hoşgeldin Fatih Dede” diye karşıladı. Terim, kendisine çiçek veren miniklerle tek tek ilgilendi. Tesisin her tarafı Terim’in fotoğraflarıyla süslendi. Altınordu’nun Selçuk-Efes Tesisleri’ni de gezen Terim, kırmızı-lacivertli kulüpte futbol ve altyapı anlamında gördüğü her şeye hayran kaldı.

Haberin Devamı

İmparator’dan Şeytan’a alkış

Manisaspor’un hakkını verdi

MANİSA’da devam eden Ege Kupası Uluslararası Futbol Turnuvası’nın resmi yemeğine de katılan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Anemon Otel’deki gecede Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş ve Antrenör Tahir Karapınar’la sohbet etti. Terim, “PTT 1. Lig’i ve dolayısıyla sizi dikkatle izliyorum. İyi futbol oynuyorsunuz. Manisaspor’u yeniden Süper Lig’de görmekten mutluluk duyacağım” dedi.

Süper kızları bağrına bastı

İZMİRGÜCÜ Spor Vakfı’nın (İZVAK) geleneksel “Yılın Başarılıları” yarışmasında Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı’yla omuz omuza objektijlerin karşısına geçen Fatih Terim, Türk futbolu adına bir çok ilki başaran İzmir’in süper kızlarını tek tek kutladı, takımın yaratıcısı Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a da spora katkılarından ötürü teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!