Olumlu seyir yavaş da olsa...

Güncelleme Tarihi:

Olumlu seyir yavaş da olsa...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2014 17:24

MASLAK Acıbadem Hastanesi’nde yoğum bakım ünitesinde tedavisi süren oyuncu Nejat İşler’in, sağlık durumundaki olumlu seyirin yavaş da olsa sürdüğü açıklandı.

Haberin Devamı

Bodrum’dan dün sabah saatlerinde ambulans uçakla İstanbul’a getirilen Nejat İşlerin Maslak Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Sanatçının sağlık durumuyla ilgili yazılı açıklama yapan hastane Başhekimi Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, şu bilgileri verdi:

"22 Ocak 2014 tarihinde Bodrum’dan hastanemize nakil edilen hastamız Nejat İşler’in tedavisi, yoğun bakım servisinde devam etmektedir. Kendisine hala solunum desteği verilmektedir. Yoğun bakım sürecindeki hastamızda tespit edilen bakteriyel pnomoninin (zatürre) yol açtığı septik şok tablosuna yönelik tedaviye devam edilmektedir. Hastamızın Bodrum’daki tedavisi sırasında başlayan olumlu seyir, yavaş da olsa sürmektedir."

ZİYARETÇİ KABUL EDİLMİYOR

Çuhadaroğlu’nun yaptığı açıklamada ziyaretçi kabul edilmediği de belirtilerek, "Tedavinin hassasiyeti nedeniyle hastamızın tedavi sürecinde, yoğun bakım servisine anne-babası ve kardeşi dışında ziyaretçi kabul edilmemektedir. Yoğun bakım servisi kuralları gereği uygulanan ziyaretçi kısıtlaması konusunda, yakınlarının ve sevenlerinin anlayışını rica ediyoruz. Sayın İşler’in sağlık durumuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz" denildi.

Haberin Devamı

Öte yandan sanatçı Emre Altuğ ve Mor ve Ötesi adlı müzik grubunun solisti Harun Tekin hastaneye gelerek, yakınlarından İşler’in durumu hakkında bilgi aldı. Altuğ, hastane çıkışında, "Kendisiyle ilgili bilgi almak için geldim. Her şey iyiye gidiyor. Ailesi ile görüşemedim. Rahatsız etmek istemedim" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!