İstanbul'da dehşet anları

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda dehşet anları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2014 18:00

Bayrampaşa’da yere elektrik kablosu döşendiği sırada peş peşe patlamalar meydana geldi. Çevredekiler korkuyla evlerini boşalttı.

Haberin Devamı

Yıldırım Mahallesi, Şehit Kamil Balkan Caddesi, Zonguldak Sokak girişinde elektrik tellerini yerin altına almak için çalışma başlatıldı. Ancak saat 17.30 sıralarında elektrik kablolarında peş peşe patlamalar meydana geldi. Yaklaşık 20 dakika kimse müdahale edemedi. Mahalleli korkuyla evlerini boşalttı.

İŞTE BAYRAMPAŞA'DAKİ DEHŞET ANLARI


Patlamaların ardından elektrik kesildi. BEDAŞ ekipleri hemen çalışma başlattı. Bayrampaşa Belediyesi ekipleri de sokağa giderek inceleme yaptı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Herhangi bir yandan ya da başka bir olumsuzluk yok. BEDAŞ ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede elektrik arızası onarılacak ve enerji verilecek” denildi.

BOĞAZİÇİ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş.'DEN BASIN AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

"İstanbul Bayrampaşa, Yıldırım Mahallesi - Şehit Kamil Balkan Caddesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile BEDAŞ arasında yapılan protokol kapsamında, İBB adına çalışan Çilesiz İnşaat firması tarafından yürütülen "Şehit Kamil Balkan Caddesi Aydınlatma Tesisi ve Kaldırım Düzenlemesi" işi sırasında 3*120+70 kesitli Alçak Gerilim Kablosuna hasar verildiği ihbarı gelmiş ve Boğaziçi Elektrik Dağıtım saha ekiplerimiz tarafından kablonun enerjisi kesilerek güvenlik sağlanmıştır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!