KOSBİ'den özel büro

Güncelleme Tarihi:

KOSBİden özel büro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2014 01:00

KEMALPAŞA Organize Sanayi Bölgesi (KOSBİ) sanayicilerin vasıflı ve vasıfsız iş gücü ihtiyacını karşılamak üzere özel istihdam bürosunu faaliyete geçirdi.

Haberin Devamı

Güncel iş ilanları ve iş başvurularının kayıtlanması amacıyla elektronik ortamda portal oluşturan KOSBİ, 450’ye yakın firmanın işgücü ihtiyacını karşılayacak. www.kosbiistihdam.org adresli internet sitesine özgeçmiş bırakan adaylar KOSBİ firmalarının tümü tarafından değerlendirmeye alınacak.

İdari İşler Müdürü Okan Balcıoğlu, özel istihdam bürosunu ve oluşturulan internet portalını tanıtmak üzere aistihdam fuarına katıldıklarını bildirdi. Geçtiğimiz günlerde de bölge firmalarının insan kaynakları ve personel yetkililerinin katıldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini söyleyen Balcıoğlu, “Organize Sanayi Bölgesi 22 bin civarında istihdam sağlıyor. Yine ihtiyaç duyulması veya ayrılanların yerine işe alma durumunda, bölgenin yıllık iş gücü ihtiyacı 3 bin ila 4 bin kişi. İzmir OSB’leri içinde ilk uygulama olan iş arayan ile iş gücü arayan tarafları buluşturan internet portalı çok önemli bir hizmeti yerine getirecek. İş arayanlar internet portalındaki iş ilanlarına online başvuru yapabilecek” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!