VakıfBank, 73. galibiyet için yarın sahaya çıkacak

Güncelleme Tarihi:

VakıfBank, 73. galibiyet için yarın sahaya çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 15:05

Voleybolda DenizBank Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off'ta yarın rövanş maçında Azerbaycan'ın Igtisadchi Bakü takımını konuk edecek VakıfBank, rakibini yenerek üst üste 73. galibiyetini almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Son iki sezonda Avrupa'da ve ligde rakiplerine büyük üstünlük sağlayan VakıfBank ile Igtisadchi Bakü arasındaki karşılaşma, yarın saat 20.30'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanacak. Deplasmanda ilk maçı 3-0 kazanan VakıfBank, serinin ikinci maçını da kazandığı takdirde 6'lı play off turuna yükselecek. Sarı-siyahlılar, rakibini elemesi halinde bir sonraki turda RC Cannes-Galatasaray Daikin galibiyle eşleşecek. Resmi maçlarda 11 Mayıs 2012 tarihinden bu yana oynadığı 72 maçtan galibiyetle ayrılan sarı siyahlılar, Azeri temsilcisi karşısında 73. galibiyetini arayacak.

Guidetti: "Gücümüzün farkındayız"

VakıfBank'a üst üste 72 galibiyet kazandıran antrenör Giovanni Guidetti, Azeri ekibi karşısında zor bir maça çıkacaklarını ancak güçlerinin farkında olduklarını söyledi. İlk maçı kazanarak önemli bir avantaj yakaladıklarını vurgulayan İtalyan çalıştırıcı, "Serinin kaderini ikinci maç belirleyecek. İçeride ya da dışarıda oynamamızın bir önemi yok. Rakibimizin kaybedecek bir şeyi yok. Bu nedenle daha baskılı oynayacaklardır. Kolay bir maç olmayacak fakat bizler de gücümüzün farkındayız. Kazanmak istiyoruz ve bunun için sahaya çıkacağız" diye konuştu. Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise Igtisadchi Bakü ile Avrupa sahnesinde çok önemli bir maça çıkacaklarını belirterek, "İlk maçı kazanmayı başardık. Turu atlamamız için bu maçtan da galip gelmemiz gerekiyor. Bu önemli maçta taraftarımızı Burhan Felek Spor Salonu'na bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

BAKMADAN GEÇME!