Deplasmanda 'Es'ti gürledi

Güncelleme Tarihi:

Deplasmanda Esti gürledi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2014 18:54

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda Eskişehirspor, deplasmanda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Haberin Devamı

Stat: Sivas 4 Eylül
Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Cevdet Kömürcüoğlu, Ahmet Şimşek
Sivasspor: Borjan, Cicinho, Ümit Kurt, Da Costa, Ziya Erdal, Kadir Bekmezci, Burhan Eşer, Hakan Arslan, Adem Koçak, Chahechouhe, Aydın Karabulut (Dk. 46 Grosicki)
Eskişehirspor: Boffin, Sezgin Coşkun, Servet Çetin, Diego, Özgür Çek (Dk. 53 Dede), Aytaç Kara, Hürriyet Gücer, Erman Kılıç (Dk. 69 Erkan Zengin), Kamara, Jorquera (Dk. 84 Onur Bayramoğlu), Bienvenu
Goller: Dk. 42 Özgür, Dk. 86 Onur (Eskişehirspor)
Sarı kartlar: Dk. 37 Ziya, Dk. 41 Hakan, Dk. 44 Burhan, Dk. 72 Da Costa (Sivasspor) Dk. 73 Diego, Dk. 78 Hürriyet (Eskişehirspor)

MAÇTAN DAKİKALAR

6. dakikada Ümit'in ceza alanı dışından uzak mesafeden şutunda kaleci Boffin topu kontrol etti.
20. dakikada Erman'ın sağdan kullandığı köşe atışında ceza alanında iyi yükselen Dieogo'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak, kaleci Borjan'da kaldı.
32. dakikada Servet'in ceza alanı dışından çapraz pozisyondan şutunda, top direğin yanından auta gitti.
42. dakikada Özgür'ün sol kanattan ceza alanına ortasında falso alarak kaleye doğru yönelen meşin yuvarlak, ağlarla buluştu: 1-0
54. dakikada Grosicki'nin sol kanattan kullandığı kornerde defanstan seken topu önünde bulan Ümit'in penaltı noktası civarından vuruşunda savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.
71. dakikada sağ kanattan oyun alanını sınırlayan çizgiye kadar inen Cicinho'nun ortasında ceza alanında iyi yükselen Burhan'ın kafa vuruşunda kaleci Boffin topu son anda kornere çeldi.
83. dakikada Chahechouhe'den aldığı topla ceza alanına giren Ziya'nın pasında hareketlenen Burhan, kale önünde meşin yuvarlağı ıskalayınca mutlak bir fırsatı değerlendiremedi.
86. dakikada Kamara'nın pasında ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kalan Onur, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-0
Karşılaşma, Eskişehispor'un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sivasspor Teknik Sorumlusu Lopez: -"Kötü bir ilk yarı, iyi bir ikinci yarı çıkardık"

Haberin Devamı

Sivasspor Teknik Sorumlusu Cesar Domingo Lopez, Eskişehirspor karşısında buldukları pozisyonları değerlendiremeyince sahadan mağlup ayrıldıklarını söyledi. Lopez, Ziraat Türkiye Kupası'nda Eskişehirspor'a 2-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Kötü bir ilk yarı, iyi bir ikinci yarı çıkardık. Pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik" dedi. Karşılaşmanın hakemleriyle ilgili görüşleri sorulan Lopez, bu konuda herhangi bir değerlendirme yapmayacağını ifade etti. Bir basın mensubunun "Orta saha oyuncusu Rafik Djebbour'un takımdan ayrıldığı yönünde haberler var, neler söyleyeceksiniz?" yönündeki sorusu üzerine Lopez, bu sorunun muhatabının teknik direktör Roberto Carlos ve yönetim kurulu olduğunu, kendisinin herhangi bir bilgi veremeyeceğini belirtti.

Eskişehirspor cephesi

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da kupa karşılaşmalarına Akhisar Belediyespor karşısında aldıkları şanssız bir mağlubiyetle başladıklarını, bunu Sivasspor maçında telafi etmek istediklerini söyledi. Kupadaki iddialarını sürdürebilmek için Sivas deplasmanından iyi sonuç almaları gerektiğini belirten Sağlam, "İlk devre bizim için iyi oldu. Rakibe pozisyon vermeden önde kapandık. İkinci yarı oyunun hakimiyetini rakibe verdik. İkinci yarı, futbol şansı bizimle beraberdi. Maçın sonlarına doğru genç kardeşimizin attığı golle kazanmak bizim için çok güzel" diye konuştu. Galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik eden Sağlam, Sivasspor'a da başarı diledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!