Fotoğrafını çekerken bir kez daha düşünün

Güncelleme Tarihi:

Fotoğrafını çekerken bir kez daha düşünün
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2014 09:12

Mevlid Kandili'nde ekrana başörtüsüyle çıkmasıyla çok konuşulan Bülent Ersoy, bu kez sokakta bir hayranını tokatladı.

Haberin Devamı

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, dün Nişantaşı'nda gezerken izinsiz fotoğrafını çeken Osman Ateş adlı bir genci görünce çılgına döndü.

Sinirlerine hakim olamayan Ersoy, tepkisini hayranına tokat atarak gösterdi.

Ersoy'un yakın dostu Demet Akalın, Twitter sayfasına yazdığı "Nefret ediyorum izinsiz sokakta resim çeken insanlardan! Bülent Hanım dün gece birini tokatlamış, iyi yapmış! Elinde telefon var diye artık yeter be!" notuyla sanatçıya destek verdi.

TELEFONUMU KIRDI
Bu sabah Söylemezsem Olmaz programına katılan Osman Ateş 'Yaşadıklarımdan çok etkilendim. 2 gündür uyuyamıyorum' dedi.

İşte Ateş'in açıklamaları:

- Rahat uyuyamadım. Gözümü kapattığım an olay gözümün önünde canlandı. Karşılık veremem karşımdaki Bülent Ersoy. Şimdi olsa yine karşılık veremem. Nişantaşı'nın ortasında neden bana denk geldi anlamadım.

Fotoğrafını çekerken bir kez daha düşünün

Haberin Devamı

-Kuaförüm. Dükkanıma ünlü isimler geliyor. Ünlülere aşinalığım var. Daha önce 'Bir gün Bülent Ersoy gelse, onunla bir fotoğrafım olsa' diye düşünmüştüm. Bir kaç ünlüyle fotoğrafım oldu. Gidip rica ettim 'çekilebilir miyiz' diye. İşim gereği saçlarını yaparken fotoğraf çekilmişliğim var. Mesela Emre Altuğ ile, Filiz Akın ile, Cengiz Kurtoğlu ile...

-Olay bayağı büyük bir hale geldi. Yayına çıkma sebebim sesimi duyurmaktı. Onlarca kişinin gözü önünde hakarete uğradım. Aileme küfür edildi. Dava açmam gerekiyorsa, dava açacağım.

- Olaydan sonra ben telefonumun derdine düştüm. Telefonumu toplarken kafamı kaldırdım herkes gitmiş. Telefonumu taksitle aldım, hala taksitini ödüyorum. 12 taksitti, 4 ayı kaldı.

-Etrafımda şahidim var ama gelirler mi bilmiyorum. Biri 'ben gelirim' dedi. Diğerleri 'Bülent Ersoy ile başa çıkamazsın' dedi.

-Bana 'programlara çıkma. Karşında Bülent Ersoy var. Seni program çıkışı indirirler' dediler.

-Bugüne kadar hiç şiddete uğramadım. Bundan sonra Bülent Ersoy'u görsem yolumu değiştiririm.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!