Dünya küçük geldi, çekimler uzayda (!)

Amerika’nın ünlü sarışını Kate Upton ‘’Bu kez marka modeller arasında kıyasıya bir yarış olacak. Davetli modeller arasında Christie Brinkley, Tyra Banks, Carol Alt ve Bar Refaeli olduğunu duydum. Christie ile ben başabaş gidiyoruz. İkimiz de ‘Sports İllustrated’’in (SI) 3’üncü kez kapağına çıktık. Prestij açısından derginin bu yıl 50’inci yıldönümünde kapak olmak çok önemli. Model kızları için bizim sektörün Oscar ödülü’’ diyor.

Haberin Devamı

SI için çekim için ilginç yerleri seçiyor. Bikini modelleri geçen yıl Antarktika’ya gitmişler. 2014 kapağı için yerçekiminden arındırılmış bir lokalde kapak ve dergi içi resimlerin çekimine başlanmış. Kapağı süsleyecek modelin kimliği belli değil. Bikiniler mavi renkte olacak.

Kate Upton 21 yaşında, göğüsleri top mermisini andırıyor, gür saçları kolayca memelerini kapatıyor. ‘’Dünya bize küçük geldi, uzaya gidiyoruz. Oralarda sansür de yok’’ diyerek yerçekiminin üstesinden geldiklerini söylüyor. Gerçekte uzayda çekim yapacakları söyleniyor.

Kate moda, model ikileminde 20 yaşından önce tabuları yıkan bir genç kadın. Moda aleminde ‘’tahta göğüslü’’ diye tanınan modellere nispet kıyafetlerinden taşan göğüslerini her fırsatta sergileyen Upton’ın baş savunucusu Vogue dergisi. Derginin yazı isleri müdürü ‘’Plastik cerrahımız bedenini inceledi, Kate’in vücudunda bir cm’lik dahi bıçak izi yok. Doğal seksi, neşter altına yatıp güzel olanlardan değil’’ diyor. Moda ve güzellik sektöründe şöhreti giderek tırmanan, ‘’2013’de ‘Yılın Modeli Ödülü’ne layık görülen Kate ‘Victoria’s Secrets’ promosyon kampanyalarında ön plana çıktı.

Haberin Devamı

Amerikalılar çıplaklığa, büyük göğüslere, iri kalçaya arzulu bir halk. Anketlerde genç kuşağın yüzde 50 oranında kamera karşısına çıkma yüzde 36’sının da müzik sektöründe hayatını kazanmak istediğini ortaya koyuyor.

Erkekler çocuk yaşında ‘Batman’, ‘Iron Man’, ‘Superman’ filmleriyle yaşam kültürü alıyorlar, kızlar ise lüks hayat için ender toplumlarda hoş görülen taktiklere başvuruyorlar. Olimpiyat şampiyonu kocası Bruce Jenner’den ayrıldıktan sonra gece hayatına dönen 58 yaşındaki Kris Kardashian havuz başında avuçboyu siyah bikinisiyle güneşlenirken çekilen görüntü bantlarını 58 yaşında, altı çocuk, 3 torun sahibi diye bilgilendirme notuyla kendisine yakın fotoğrafçılara gönderdi.

Kardashian ailesinin en ünlüsü olan 33 yaşındaki Kim, rap şarkıcısı Ray J ile sevişme bantlarını annesi Kris e-bay ile satışa çıkardıktan sonra kısmeti açıldı. Ailenin toplu varlığı 200 milyon dolara yakın.

Yazarın Tüm Yazıları