İstanbul'da 3 şok gözaltı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda 3 şok gözaltı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2014 11:46

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince bu sabah düzenlenen operasyonda El Kaide üyesi olduğu öne sürülen 3 kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bu sabah düzenlenen operasyonda El Kaide üyesi olduğu öne sürülen 3 kişi gözaltına aldı. Gözaltıların Van Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan talep doğrultusunda gerçekleştiği belirtildi.

Van Merkezli olarak yönelik El-Kaide'ye yönelik başlatılan operasyonlarda İstanbul'da da 3 kişi gözaltına alındı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Bağcılar, Fatih ve Küçükçekmece'de düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin Van'a gönderildiği öğrenildi.

20 GÜN SONRA GÖREVDEN ALINMIŞTI

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında yaşanan görevden alma haberleriyle gündeme gelmişti.

Terörle Mücadele Şube Müdürü Serdar Ali Sekkin’in görev yeri göreve getirilmesinden 20 gün sonra tekrar değiştirilmişti. Serdar Ali Sekkin "17 Aralık Operasyonu"dan bir gün sonra Terörle Mücadele Şube Müdürü Ömer Köse’nin görevden alınması üzerine göreve getirilmişti.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!