BU YAKA BAŞKA YAKA

Güncelleme Tarihi:

BU YAKA BAŞKA YAKA
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2014 01:03

İlk yarının silik, güçsüz, etkisiz Kaf-Kaf’ı, Yusuf Şimşek’le vites büyüttü

Haberin Devamı

PTT 1. Lig’in ilk yarısında oynadığı 18 maçta 19 puan toplayabilen, son 4 haftada sadece 1 puanla yetinen Karşıyaka, yeni teknik patronu Yusuf Şimşek’le devreye bambaşka bir görünümle başladı. İkinci yarının ilk sınavında Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-kırmızılı ekip bu galibiyetle hem düşme hattından uzaklaştı, hem iç saha fobisini, hem öne geçtiği maçlarda puan kaybetme geleneğini yendi, hem de taraftarının gönlünü alarak 3 puandan fazlasını kazandı.

Maratonun ilk etabında yaşanan alternatif oyuncu sıkıntısını aşmak için devre arasında yapılan takviyelere rağmen, Şanlıurfa’yı tümü eski oyunculardan kurulu 11’le deviren Kaf-Kaf’ın özgüveni de arttı. Sakat olan Mustafa ve Caner ile yeni transferler Can Erdem, Ahmet Arı ve Cenk Güvenç’in takıma katılacak olması umutları artırırken, boş durmayan ama Elazığlı Hakan Söyler’le anlaşamayan yönetim, T.Linyit’ten Cafercan için yeni hamle hazırlıyor. Ergin KARATAŞ

Haberin Devamı

Çok iyi başladık daha iyi olacağız

KSK Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Şanlıurfa galibiyetiyle havalara uçtu. Şimşek, “Mücadele etmemiz gerektiğini oyuncularıma anlattım. Galibiyeti çok istediler ve terlerinin son damlasına kadar hak ettiler. Taraftarımız muhteşemdi. Yönetimle, takımla uyumluyuz. Önümüzdeki günlerde çok daha iyi olacağız” dedi. Devre arasında yalnız Kerem’i gönderen Kaf-Kaf’ta maçı tamamlayamayan Tayfun yine topun ağzında.

Burak’a özel motivasyon

ATTIĞI golle Ş.Urfa’yı yıkan adam olan Burak, sevincini rakip yedek kulübesinin önünde yaşayıp, eski hocası Reha Kapsal’a nazire yaptı. 2009-10’da Karşıyaka ile anlaşan tecrübeli futbolcu, o dönem görevde olan Kapsal’la sorun yaşayınca ligin başlamasına günler kala takımdan ayrılmıştı. Diyarbakır, Konya, Mersin, Turgutlu, Giresun ve Altay maceralarından sonra sezon başında ikinci kez KSK’nin kapısından giren Burak, maç öncesi arkadaşlarına verdiği gol sözünü de tuttu.

3 cephe zafer

KSK hafta sonunu üç kulvarda birden galibiyetle kapattı. Beko Basketbol Ligi’nde iki haftadır kazanamayan Pınar Karşıyaka, Aykon TED’i 76-53’le uğurlayıp silkindi. Kadın voleybol takımı, 2. Lig A Grubu’nda ikinci yarıya 3-0’lık Anadolu Üniversitesi galibiyeti ile başladı. Futbol takımının Şanlıurfa zaferi ise camiaya doping oldu.

Dixon müjdesi

Haberin Devamı

TED maçında dizindeki sakatlığı nükseden Pınar KSK’nin beyni Dixon, yarın Eurocup’ta JSF Nanterre ile yapılacak karşılaşmada forma giyebilecek. Dixon gibi dizinde sorun bulunan Can’ın da oynaması beklenirken, kadro dışı bırakılan Lyons’a af çıkmadı. Antrenör Ufuk Sarıca, “Eurocup’ta iddialı olmak için bu maçı kazanmak zorundayız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!