Messi değil Arda manşetlerde

Güncelleme Tarihi:

Messi değil Arda manşetlerde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2014 12:13

Atletico Madrid-Barcelona maçının yıldızı Arda Turan, dünyaca ünlü futbolcu Messi'yi gölgede bıraktı.

Haberin Devamı

İSPANYA - La Liga’da ilk yarının son maçında önceki gece Atletico Madrid, evinde Barcelona’yı ağırladı ve mücadele golsüz sona erdi. Madrid temsilcisi, Arda Turan’ın önderliğinde iyi futbol oynadı. Barcelona, Messi ve Neymar’sız etkili olamadığı ilk yarının ardından ikinci yarıda sahaya yıldızlarını sürse de, iki takım da gol atmayı başaramadı.

İspanyol gazetesi El Pais Gazete, Arda Turan'ın Atletico Madrid’in Barcelona ile oynadığı maçta ortaya koyduğu futbol ile herkesi büyülediğini belirtti. Milli futbolcunun idollarından birinin çok sayıda müslümanın hayranlıkla hatırladığı boks dünyasının ölümsüzlerinden Muhammed Ali olduğunu vurgulayan gazete, Türk oyuncunun aynen Ali’nin yaptığı gibi 'kelebek gibi uçup arı gibi sokmaya' başladığı yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

El Pais, "Barcelona karşısında La Liga'daki en iyi futbolunu sahneye koyan 26 yaşındaki oyuncu, üç kulvarda mücadele eden Atletico Madrid’in en hazır futbolcu" ifadelerini kullandı.

Arda Turan’ın Madrid’e geldiğinde herkeste 'sıradan bir futbolcu' olacağı görüşü hakim olduğuna dikkati çeken gazete, Arda'nın ortaya koyduğu performansla rakip defansı dağıtan birine dönüşmeyi başardığını kaydetti.

El Pais, Bernabeu'da kazanılan Kral Kupası’nı referans göstererek, yıldız oyuncuyu finallerin ve büyük maçların aranan adamı ilan etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!