2013'ün Mimar Sinan'ları belli oldu

Güncelleme Tarihi:

2013ün Mimar Sinanları belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 19:09

2013'ün Mimar Sinan'ları bu yıl da sahiplerini buldu. Yılın Röportajı kategorisinde yazarımız Ayşe Arman, Yılın Futbol Yazarı ödülünü ise Orhan Can kazandı.

Haberin Devamı

2013ün Mimar Sinanları belli oldu
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nin düzenlediği törene birbirinden ünlü isimler damgasını vurdu. Müzik, Sinema, Tv, Tiyatro, Gazete, Internet alanlarında liseli öğrencilerin oylarıyla belirlenen törenin sunuculuğunu ekranların güzel yüzü ve aynı zamanda okulun bünyesinde hocalık yapan Yelda Kırçuval gerçekleştirdi.

Yıldız Şale Köşkü'nde gerçekleşen törende "Yılın Kadın Programı" GülBen Ergen'in 'Gülben' programına, "Yılın Drama Oyuncusu Kadın" Aramızda Kalsın dizisindeki performansıyla Gökçe Bahadır'a, "Yılın Kadın Komedi Oyuncusu" ödülü Gupse Özay'a, Yılın Erkek Haber Spikeri İrfan Değirmenci'ye, Yılın Kadın Haber Spikeri Simge Fıstıkoğlu'na, futbola değişik bakış getirdiği ve Beşiktaş yazılarına sanatı yani edebiyatı ve felsefeyi soktuğu için Yılın İnternet TV ve Futbol Yazarı Orhan Can'a, Yılın Sinema Oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan'a, Yılın Gençlik Dizisi Pis Yedili'ye, Yılın TV Eleştirmeni Sabah Gazetesi'yle Yüksel Aytuğ'a, Yılın Röportajı Meryem Uzerli röportajıyla Ayşe Arman'a verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!