Bali Bey dönerci oldu

Güncelleme Tarihi:

Bali Bey dönerci oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2014 01:12

“MUHTEŞEM Yüzyıl”ın Malkoçoğlu Bali Bey’i, “Çalıkuşu”nun Kâmran’ı Burak Özçivit, iş dünyasına atıldı.

Haberin Devamı

Et döner işine giren oyuncu, ‘Balibey Döner’ adını verdiği ilk restoranını Levent’te açtı. Açılışa sanat dünyasından birçok ünlü sima katıldı. Davetliler arasında Özçivit’in kısa süre önce barıştığı sevgilisi Ceylan Çapa’nın yanı sıra Ajda Pekkan, Murat Boz ve Merve Boluğur-Murat Dalkılıç çifti de vardı. Çok heyecanlı olduğu gözlenen Burak Özçivit, bu mekânla dedesine olan vefa borcunu ödediğini söyledi: “Biz bu işi nesillerdir yapıyoruz. Dedem, İstanbul Bakırcılar Çarşısı’ndaki ilk ustabaşıydı. Babamın dedesi de Gaziantep’in ilk kebapçısı.” Oyuncu, dekorasyonuna da imza attığı restoranın açılına katılanlarla tek tek ilgilendi, döner servisi yaptı.

Merve beni elleriyle besler
Açılışa sevgilisi Merve Boluğur’la el ele katılan Murat Dalkılıç, “Merve çok iyi yemek yapar. Bir puding yapar, parmaklarınızı yersiniz. Beni de elleriyle besler” dedi.

Haberin Devamı

Albüm acelesi
Ajda Pekkan, Burak Özçivit ve Ceylan Çapa’yla kısa bir sohbetin ardından mekândan ayrıldı. Sanatçı, çıkışta “Çok acelem var. Yeni bir albüm hazırlıyorum. İnanır mısınız buraya bile geçerken uğradım. Çok yoğunum, çok yorgunum” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!