YAYSAT'ın gurur gecesi

Güncelleme Tarihi:

YAYSATın gurur gecesi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 00:36

TÜRKİYE’nin köklü dağıtım şirketlerinden Yaysat’ın 2013 yılını değerlendirdiği ve 21’inci yaşını kutladığı gala yemeği önceki akşam Hilton Convention&Exhibition Center’de gerçekleşti.

Haberin Devamı

Yaysat Genel Müdürü Hakan Urhan‘ın 2013 yılını değerlendirip, 2014 yılı hedeflerini açıkladığı toplantıda, Hürriyet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı da yaptığı konuşmayla bayilere seslendi.

190 KİŞİ KATILDI

Hilton Exhibition Center’da düzenlenen geceye Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fikret Ercan, Hürriyet Gazetesi Yayın Direktörü Fatih Çekirge ve Yaysat Genel Müdürü Hakan Urhan’ın da aralarında bulunduğu isimlerle 190 Yaysat Bayisi ve çalışanları katıldı. Vatan Şaşmaz’ın sunuculuğunu yaptığı geceye Kubat ve Burcu Güneş şarkılarıyla renk kattı.

EN ŞANSLI İKİ BAYİ

Yaysat’ın 21. yılını da kutlandığı gecede, 20 yıl boyunca Yaysat’a emek veren bayi ve nakliyecilere Yaysat Genel Müdürü Hakan Urhan tarafından 20. yıl plaketi verildi. Sanatçı performanslarının ardından gecede bayiler için 2 adet araç çekilişi yapıldı. Hürriyet Gazetesi’nin hediye ettiği Ford Transit marka araç, Yaysat İzmit bayisi Metin Başlılar’a, Sözcü Gazetesi’nin hediye ettiği Fiat Doblo marka araç ise Yaysat Anamur bayisi Hasan Yılmaz’a çıktı. Ayrıca bazı bayilere teselli hediyeleri verildi.

Haberin Devamı

Konukları Yaysat Genel Müdürü Hakan Urhan’ın ağırladığı geceye Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu, Hürriyet Yayın Direktörü Fikret Ercan ve Hürriyet Yayın Direktörü Fatih Çekirge’nin yanı sıra Yaysat bayileri ve çalışanları katıldı. Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı gecede 20 yılını dolduran çalışanlara plaket verildi. Kubat ile Burcu Güneş’in şarkılarıyla renklenen yemekte yapılan çekilişle iki bayiye Ford Transit ve Fiat Doblo hediye edildi.

BAKMADAN GEÇME!