Darp davası

Meltem Güneri, Zihni Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan eşi Zihni Turgut Güneri’den kendisini darp ettiği iddiasıyla şikayetçi oldu.

Haberin Devamı

Meltem Güneri, 26 Aralık’ta karakola giderek eşi Zihni Turgut Güneri’den şikayetçi oldu. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, soruşturma başlattı.
Güneri, ifadesinde 24 Aralık’ta eşine boşanmak isteğini söylediğini, bu nedenle aralarında tartışma çıktığını belirterek, “Bana önce hakaret etti, sonra da tehdit etti” dedi.
Meltem Güneri, eşinin bu kavgadan bir gün sonra eve gelip kilitli çelik kasadaki 5 bin lira ve 200 bin lira değerindeki ziynet eşyalarını sertifikaları ile birlikte alarak evden ayrıldığını öne sürdü.
Güneri’nin şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, Zihni Turgut Güneri hakkında yakalama kararı çıkardı. Gözaltına alınarak savcılığa çıkarılan Güneri, iddiaları reddetti. Güneri, savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı. - Çetin AYDIN

Haberin Devamı

Pete geliyor

“Red Bull Music Academy Nights”, Amerikalı şarkıcı Pete Swanson ile devam ediyor. Swanson, etkinlik kapsamında 11 Ocak Cumartesi gecesi Peyote’de sahneye çıkacak. Gecenin açılışını ise Biblo yapacak.

Nükleer Başlıklı Kız

İkinci albümü “Gönüllü Köle”yi de geçen ay çıkaran Nükleer Başlıklı Kız, uzun bir aradan sonra takipçileriyle buluşuyor. Grup, 15 Ocak Çarşamba akşamı Bronx Pi Sahne’de olacak.

Paris’te yılbaşı

Bir süredir aşk yaşayan Engin Altan Düzyatan ve Neslişah Alkoçlar, yılbaşı gecesini Paris’te geçirdi. Yeni yılı beraber karşılayan, gündüzleri de şehri keşfe çıkan ikili, Notre Dame Katedrali’ni el ele dolaşırken görüldü. İlişkilerinin ortaya çıkmasını istemeyen, bu nedenle hayli tedirgin olan ve sürekli yüzünü gizlemeye çalışan Alkoçlar, sevgilisini “Hadi buradan gidelim” diyerek sıkıştırdı...

Fransa’da Hanif rüzgârı

Moda dünya-sındaki başarısını yurtdışına da taşıyan Dilek Hanif, bir kez daha Paris Haute Couture moda haftasına katılmaya hazırlanıyor. Ünlü tasarımcı, moda haftası kapsamında 21 Ocak’ta Paris’te defile düzenleyecek. Hanif bu kez 2014 ilkbahar-yaz koleksiyonunu beğeniye sunacak.

Melina oyunda, onlar alışverişte

Cemiyet hayatının tanınmış çiftlerinden Sinan ve Melda Kosif, geçtiğimiz gün Kanyon’da objektife takıldı. Küçük kızları Melina’yı oyun salonuna bırakıp kısa bir alışveriş turuna çıkan çift, daha sonra Melina’yı alıp evlerinin yolunu tuttu.

Haberin Devamı

Süperstar’ın Çağatay hayranlığı

Ajda Pekkan, önceki akşam Zorlu Center’daki bir kafede arkadaşlarıyla bir araya geldi. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, Hülya Avşar’ın ‘jön’ ilan ettiği Çağatay Ulusoy’a duyduğu hayranlığı dile getirdi: “Pek fazla dışarı çıkmıyorum, genelde evde dizi izliyorum. Çağatay Ulusoy’u çok beğeniyorum, çok yakışıklı olmuş. Hülya da jön ilan etmiş, doğru yapmış.”

Şarkıları ses getirdi

Tolga Örnek’in yeni filmi “Senin Hikâyen”, hikâyesinin yanı sıra müzikleriyle de ses getirdi. Timuçin Esen de başrolünü üstlendiği filmde müzisyen yönünü ön plana çıkardı ve söz-müziği kendisine ait bir şarkıyı seslendirdi.

Haberin Devamı

Tolga iyi bir dost

Tolga Çevik’le başrolü paylaştığı “Patron Mutlu Son İstiyor” filmiyle adından söz ettiren Ezgi Mola, önceki gün Zorlu Center’da görüntülendi. Mola, Çevik’le güzel bir ikili olduklarını söyledi: “Tolga gerçekten çok iyi bir dost, çok iyi bir arkadaş.”

Trump molası

Hafta içi her gün kendi adını taşıyan izdivaç programıyla ekranda olan Esra Erol, oğlu İdris Ali’yi de ihmal etmiyor. Programından arta kalan zamanlarını ailesine ayıran ünlü sunucu, geçtiğimiz gün de oğluyla birlikte Trump Alışveriş Merkezi’ndeydi.

Yazarın Tüm Yazıları