Ankara’yı çok özledik

Güncelleme Tarihi:

Ankara’yı çok özledik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2014 01:35

Türkiye’ye ska ve punk müziği getiren Athena Grubu, Ankara’ya gelmek için gün sayıyor. Sevilen yarışma O Ses Türkiye ile hayran kitlesi oldukça artan Gökhan Özoğuz, “Ankara’nın sahne heyecanı oldukça iyidir. Albüm çalışmalarından sonra mutlaka görüşeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Sevilen şarkılarıyla büyük hayran kitlesine sahip olan Athena grubu, Ankara seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. O Ses Türkiye yarışmasıyla birlikte hayran kitlesi artan Gökhan Özoğuz Ankara Hürriyet aracılığıyla Başkentli dinleyicilerine, ‘Önümüzdeki günlerde sizlerle olmak için sabırsızlanıyorum’ mesajı yolladı. Özoğuz, program yoğunluğu nedeniyle bir süre ayrı kaldığı Başkent’in grup üyeleri ile dillerinden düşmediğini belirterek, “Yarışma yoğunluğu nedeniyle bir süre ayrı kaldık. Ancak Ankara’yı ve bizi heyecanlandıran seyircisini çok özledik” ifadelerini kullandı.

İNMEK İSTEMİYORUZ

İstanbul’da yoğun bir tempo içine girdiklerini belirten Özoğuz, albüm çalışmalarının ardından Başkentli hayranlarıyla bir araya gelmek için sabırsızlıklandıklarını dile getirerek, “Sahneye seyirciyle bütünleşmek ve onları coşturmak için çıkıyoruz. Ancak Ankaralı dinleyicilerimiz bizi inanılmaz güzel hareketlendiriyor. Çoğu zaman ara vermek için bile sahneden inmek istemiyoruz” dedi. Grubun gitaristi ve Gökhan Özoğuz’un kardeşi Hakan Özoğuz da, yakın zamanda Ankara’nın yolunu tutmak istediklerini söyleyerek, “Müziği severek aşkla yapıyoruz. Müziğimizi mümkün olduğunca fazla insanla paylaşmaya çalışıyoruz. Başkent bizi biz onları özledik” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!